Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti
img_Diesel_header_1100x367_rs

OMV MaxxMotion Performance Diesel

Više poverenja u Vaš motor

Prvi korak na početku bilo kakvog putovanja je priprema. U našem slučaju, sve je u tome da se uverimo da je motor vašeg automobila pouzdan na duge staze.

OMV MaxxMotion Performance Diesel je dizajniran da zaštiti i produži vek vašeg motora – tako da možete da stignete gde god želite i dalje.


JEDINSTVENA – ACTIVEFLOWTM TEHNOLOGIJA
Deluje kao zaštitni štit za motor


Čestice tehnologije ACTIVEFLOWTM smanjuju trenje i naslage u motoru, posebno u ključnim tačkama gde je fluidnost kretanja neophodna. Na ovaj način, oni vremenom poboljšavaju efikasnost motora, obezbeđujući da možete izvući maksimum iz svake vožnje.

img_Benefits Diesel 700x700_srb

Čisti I održava motor čistim
Čisti I održava motor čistim

Produženi životni vek

Upotreba OMV MaxxMotion dizela uklanja naslage sa ključnih komponenti motora kao što su usisni ventili i injektori. Redovna upotreba takođe pomaže u sprečavanju stvaranja dodatnih naslaga. Tehnologija ACTIVEFLOW™ štiti motor i održava ga čistim na duge staze.

 

Bolje sagorevanje
Bolje sagorevanje

Bolje performanse

Jedinstveni sastav goriva dovodi do većeg cetanskog broja, iznad minimalnih zahteva. Ovo pomaže u održavanju čistijeg sagorevanja i omogućava motoru da iskoristi svoje maksimalne performanse.

 

Pouzdan do -38°C: Formacije parafinskog voska u standardnom dizelu (levo) i formacije parafinskog voska u OMV MaxxMotion Dizelu (desno) na -20°C
Pouzdan do -38°C: Formacije parafinskog voska u standardnom dizelu (levo) i formacije parafinskog voska u OMV MaxxMotion Dizelu (desno) na -20°C


Pouzdan do -38°C

OMV MaxxMotion Diesel je projektovan za odličan rad čak i u najtežim zimskim uslovima. Zahvaljujući izvanrednim svojstvima hladnog protoka, obezbeđuje poboljšano pokretanje motora kod niskih temperatura do -38°C.

 

Zaštita od korozije
Zaštita od korozijeZaštita motora

OMV MaxxMotion Dizel ima benefite od jedinstvene ACTIVEFLOW™ tehnologije, koja gradi zaštitni sloj na metalnim površinama. Kao rezultat, pruža odličnu zaštitu od korozije u sistemu goriva i motoru.

img_QA image_900x225_rs
img_QA_700x700-ai SRB Diesel_sr

img_100plus_1920x1080_06_rs

Opsežno testiran u laboratorijama

Kao dinamični lider u industriji, OMV je posvećen ispunjavanju najviših standarda i razvoju najsavremenijih proizvoda. Stoga je sprovođenje testiranja pune specifikacije na širokom spektru standarda važan deo procesa razvoja OMV MaxxMotion Performance proizvoda kako bi se obezbedio najviši kvalitet već od faze razvoja.

 

img_100plus_1920x1080_07_rs

Testirano na ispitnim stolovima za motore i vozila

Za testiranje OMV sarađuje sa različitim partnerima širom automobilske industrije. Operativni automobili na potpuno automatizovanim ispitnim stolovima sa najsavremenijom tehnologijom merenja pomažu u prikupljanju još realističnijih uvida u prednosti koje pružaju OMV MaxxMotion Performance goriva. 

 

img_100plus_1920x1080_08_rs

TUV proveren kvalitet

Našim kupcima ne obećavamo ništa, što ne možemo tehnički dokazati. Pored svih testova, OMV ide dalje kroz saradnju sa nezavisnom servisnom kompanijom TUV AUSTRIA Automotive. Svi postignuti rezultati su provereni od strane TUV AUSTRIA Automotive i označeni su odgovarajućim pečatom kvaliteta.

img_Diesel_quote_900x360_en

Pretraga motornih ulja