Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV MaxxMotion Diesel

OMV MaxxMotion Diesel sada sadrži čak 10% više aditiva. Takvo poboljšanje performansi dizela motora podrazumeva optimalnije sagorevanje, efikasnost i maksimalnu snagu, kao i bolje ubrzanje. Molekuli za zaštitu i čišćenje imaju zadatak da očiste motor i održavaju ga čistim. Efekat je vidljiv već od prvog punjenja, a rezultat redovne upotrebe je duži vek motora vašeg vozila.

Ključne prednosti OMV MaxxMotion Diesel-a*:

  • Koristi se za vozila koja su u skladu sa Euro 5 zahtevima
  • Nizak sadržaj sumpora
  • Ekološko gorivo koje doprinosi smanjenju emisije
  • Povećane performanse motora kroz efikasnije sagorevanje zahvaljujući zaštiti od habanja koje smanjuju performanse, korozije i naslaga na brizgaljkama za dizel
  • Povećana udobnost zahvaljujući tišem i regulisanom radu motora.

* Prednosti zavise od načina vožnje, tipa motora, starosti motora i odnose se na upoređivanje sa gorivima koja ispunjavaju minimum lokalnih standarda EN 590.

Dizel može izazvati probleme tokom zimskog perioda, jer se kristali parafina formiraju u ovom gorivu kada temperatura padne. Dizel u početku postaje mutan i na kraju zapušuje filter goriva jer temperatura nastavlja da pada – a motor tada otkazuje.

Zbog toga se u dizel dodaju posebni aditivi, koji smanjuju flokulaciju parafinskih kristala na niskim temperaturama i na taj način povećavaju otpornost dizela na niske temperature.

Zimski OMV MaxxMotion Diesel, sada sa 10% više aditiva, nudi vrhunske performanse i do -38° C. Dakle, vaš motor će raditi pouzdano i u izuzetno ekstremnim zimskim uslovima i biće zaštićen na duži rok.

Pouzdan i tih rad motora

Zbog visokokvalitetnog sastava goriva, postiže se brže paljenje, što osigurava snažan proces sagorevanja. Motor radi tiše i uz manje vibracija.

*- 38o C je CFPP vrednost prema SRPS EN 590 standardu. Prednosti koje zimski OMV MaxxMotion Dizel pruža variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima bez aditiva, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde koji su u skladu sa EN 590.

Čisti vaš motor
Upotrebom OMV MaxxMotion Diesel uklanjaju se naslage unutrašnjih delova motora i sprečavaju nove naslage. Za vreme upotrebe vaš motor će biti skoro bez imalo naslaga ukoliko se OMV MaxxMotion bude kontinuirano koristio. Zbog toga će i emisija štetnih gasova biti na niskom nivou.
 

*Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivom koje ispunjava minimum uslova u skladu sa standardom EN 590.

*Ilustrovani efekti su prikazani na simboličan način.

Čisti vaš motor
Upotreba OMV MaxxMotion Diesel uklanja naslage sa brizgaljki za dizel i sprečava nove naslage. Za vreme upotrebe vaše brizgaljke će biti skoro bez imalo naslaga ukoliko se OMV MaxxMotion Diesel bude kontinuirano koristio. Zbog toga ćete uspevati da pređete više kilometara nego sa upotrebom regularnog dizel goriva.
 

*Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivom koje ispunjava minimum uslova u skladu sa standardom EN 590.

*Ilustrovani efekti su prikazani na simboličan način.

OMV MaxxMotion Diesel uklanja naslage sa brizgaljki za dizel i sprečava nove naslage. Kao efekat upotrebe vraćaju se maksimalne performanse motora i ostaje na tom nivou tokom trajanja u kontinuitetu.

Snažno ubrzanje *

Sa uklanjanjem naslaga na brizgaljkama i sprečavanjem novih naslaga, vaš motor postaje čistiji, a tako vaš automobil može da iskoristi maksimalnu energiju goriva što dovodi do snažnog ubrzanja.

Smanjen gubitak snage **

Sa sprečavanjem formiranja naslaga na brizgaljkama, dolazi do toga motor nema gubitke u snazi tokom kontinuirane upotrebe OMV MaxxMotion Diesel. Na taj način vaš motor će vam uvek obezbeđivati maksimalnu dozu snage.

*Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivom koje ispunjava minimum uslova u skladu sa standardom EN 590.

**Ilustrovani efekti su prikazani na simboličan način.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja