Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV MaxxMotion 100plus

OMV MaxxMotion 100plus sada sadrži čak 10% više aditiva. Oni poboljšavaju performanse vašeg benzinskog motora, što znači optimalnu efikasnost sagorevanja i obezbeđuje maksimalnu snagu i bolje ubrzanje. Molekuli za zaštitu i čišćenje čine da motor bude čist i održavaju ga čistim. Efekat je vidljiv od prvog punjenja, a rezultat redovne upotrebe je duži radni vek vašeg vozila.

Ključne prednosti OMV MaxxMotion 100plus*:

Naš OMV MaxxMotion Super 100plus sa min. 100 oktan sadrži supstance za aktivne površine koje izazivaju efekat redukcije trenja. Ovo smanjuje trenje između klipnog prstena i čaure cilindra, a ovo smanjuje rezultate unutrašnjeg trenja za optimalne performanse i maksimalnu efikasnost motora. Efekat se javlja već kod prvog punjenjenja rezervoara sa OMV MaxxMotion Super 100plus.
 

Maksimalne performanse – bolje ubrzanje
Zbog visokog oktanskog broja od min. 100, OMV MaxxMotion Super 100plus sagoreva gorivo još efikasnije i čistije - što znači i manju emisiju izduvnih gasova.

Jedinstveni sastav OMV MaxxMotion Super 100plus sadrži izuzetno odabrane supstance i na taj način nude visoku otpornost ka efektima samopaljenja goriva u motoru ( „detonacije“). Potencijal za postizanje najboljeg mogućeg tempiranja paljenja obezbeđuje poboljšanu efikasnost sagorevanja i rezultira sa do 5% više snage motora* u fazi ubrzanja i sa do 14% poboljšanih vrednosti kod ubrzanja.**
 

Maksimalna snaga i efikasnost
Naš benzin sadrži jedinjenja koja smanjuju trenje aktivnih površina. Zato se trenje između karika i košuljice cilindra smanjuje. Manje unutrašnje trenje znači optimalni odgovor snage i maksimalnu efikasnost motora. Ovaj efekat je trenutan, što znači da postaje aktivan čak sa prvim rezervoarom premijum goriva.
 

* Mereno sa najčešće korišćenim opsegom brzine motora tokom procesa ubrzanja. Efikasnost sagorevanja u motoru je poboljšana zbog visokooktanskog broja. U slučaju testa benčmark testovi motora srednje klase vozila, pronađen je dobar elasticitet u poboljšanju snage motora do 5% od donjeg do srednjeg opsega brzina.

Prednosti zavise od stila vožnje, vrste motora, brzina motora, i odnose se na neaditivirana referentna goriva koja zadovoljavaju minimalne zahteve (EN 228).

** Testovi kod vozila srednje klase sa modernim motorom sa direktnim ubrizgavanjem u definisanom testnom okruženju pokazali su poboljšane vrednosti ubrzanja i do 14%.

Prednosti zavise od načina vožnje, vrsta motora, potencijala konverzije kao funkcije kontrolne jedinice motora, starosti motora, i odnose se na neaditivirana referentna goriva koja zadovoljavaju minimalne zahteve (EN 228). Specifične rezultate testa i izveštaje sa testiranja proverio je TUV Austrija AUTOMOTIVE.

(Prikazane slike su šematski prikazi)

* Prednosti zavise od načina vožnje, tipa motora, starosti motora i odnose se na upoređivanje sa gorivima koja ispunjavaju minimum lokalnih standarda EN 228. 

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja