Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti
img_100plus_header_1100x367_rs

OMV MaxxMotion 100Plus

Maksimalni performans za vaš motor

Prvi korak na početku bilo kakvog putovanja je priprema. U našem slučaju, sve je u tome da motor vašeg automobila bude pouzdan na duge staze.

OMV MaxxMotion 100Plus je razvijen da ponudi izvanrednu zaštitu i performanse. Zbog ispunjenja zahteva najvišeg nivoa (kategorija 6) Svetske povelje o gorivu (VVFC) možete stići gde god želite i dalje.
 

JEDINSTVENA – ACTIVEFLOWTM TEHNOLOGIJA
Deluje kao zaštitni štit za motor


Čestice tehnologije ACTIVEFLOWTM smanjuju trenje i naslage u motoru, posebno u ključnim tačkama gde je fluidnost kretanja neophodna. Na ovaj način, oni vremenom poboljšavaju efikasnost motora, obezbeđujući da možete izvući maksimum iz svake vožnje.

img_Benefits 100plus 700x700_sr

Korišćenje OMV MaxxMotion 100Plus goriva sprečava formiranje naslaga na važnim delovima motora, kao što su injektori za benzin, a njegova jedinstvena ACTIVEFLOW™ tehnologija takođe otklanja pređašnje nastale naslage.
Korišćenje OMV MaxxMotion 100Plus goriva sprečava formiranje naslaga na važnim delovima motora, kao što su injektori za benzin, a njegova jedinstvena ACTIVEFLOW™ tehnologija takođe otklanja pređašnje nastale naslage.

Zaštita motora

Upotreba OMV MaxxMotion 100Plus sprečava stvaranje naslaga na važnim delovima motora kao što su benzinski injektori, a njegova jedinstvena ACTIVEFLOW™ tehnologija takođe uklanja nastale naslage. Tokom celog životnog veka motora, brizgaljke će ostati skoro bez naslaga ako se OMV MaxxMotion 100Plus koristi kontinuirano, te će životni vek motora će biti produžen.

 

Održava motor čistim / Maksimalne performanse
Održava motor čistim / Maksimalne performanse

Bolje performanse

MaxxMotion 100Plus gorivo sadrži komponente koje su veoma otporne na udarce, što ima prednosti posebno kod motora visokih performansi. Zbog toga, visok oktanski broj omogućava postizanje maksimalnih performansi motora.

 

Zaštita od korozije
Zaštita od korozijeProduženi životni vek

OMV MaxxMotion 100Plus koristi jedinstvenu ACTIVEFLOW™ tehnologiju, koja gradi zaštitni sloj na metalnim površinama. Kao rezultat, pruža odličnu zaštitu od korozije u sistemu goriva i motoru.

 

Optimalna zaštita od habanja / Manje trenja I habanja
Optimalna zaštita od habanja / Manje trenja I habanja

Maksimalna efikasnost

OMV MaXXMotion 100Plus sadrži aktivne supstance koje smanjuju trenje kao deo svoje ACTIVEFLOW™ tehnologije. Zbog toga je trenje na ključnim delovima smanjeno, a trošenje je minimizirano. Manje unutrašnjeg trenja znači optimalnu zaštitu od habanja i maksimalnu efikasnost motora.

img_QA image_900x225_rs
img_QA_700x700-ai SRB Diesel i 100_sr

img_100plus_1920x1080_06_rs

Opsežno testiran u laboratorijama

Kao dinamični lider u industriji, OMV je posvećen ispunjavanju najviših standarda i razvoju najsavremenijih proizvoda. Stoga je sprovođenje testiranja pune specifikacije na širokom spektru standarda važan deo procesa razvoja OMV MaxxMotion Performance proizvoda kako bi se obezbedio najviši kvalitet već od faze razvoja.

 

img_100plus_1920x1080_07_rs

Testirano na ispitnim stolovima za motore i vozila

Za testiranje OMV sarađuje sa različitim partnerima širom automobilske industrije. Operativni automobili na potpuno automatizovanim ispitnim stolovima sa najsavremenijom tehnologijom merenja pomažu u prikupljanju još realističnijih uvida u prednosti koje pružaju OMV MaxxMotion Performance goriva. 

 

img_100plus_1920x1080_08_rs

TUV proveren kvalitet

Našim kupcima ne obećavamo ništa, što ne možemo tehnički dokazati. Pored svih testova, OMV ide dalje kroz saradnju sa nezavisnom servisnom kompanijom TUV AUSTRIA Automotive. Svi postignuti rezultati su provereni od strane TUV AUSTRIA Automotive i označeni su odgovarajućim pečatom kvaliteta.

img_Discurs_MM100_900x360pxl_en

Pretraga motornih ulja