Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti
img_95_header_1100x367_rs

OMV MaxxMotion 95

Smart premium za vaš motor

Prvi korak na početku bilo kakvog putovanja je priprema. U našem slučaju, prioritet je u tome da motor vašeg automobila bude pouzdan na duge staze.

OMV MaxxMotion 95 je razvijen kao pametno premijum gorivo za optimalnu zaštitu od habanja Vašeg motora – tako da možete da stignete gde god želite i dalje.
 

JEDINSTVENA – ACTIVEFLOWTM TEHNOLOGIJA
Deluje kao zaštitni štit za motor


Čestice ACTIVEFLOWTM tehnologije smanjuju trenje i naslage u motoru, posebno u ključnim tačkama gde je fluidnost kretanja neophodna. Na ovaj način, oni vremenom poboljšavaju efikasnost motora, obezbeđujući da možete da izvučete maksimum iz svake vožnje.

 

img_Benefits_95_700x300_sr

Optimalna zaštita od habanja / Manje trenja I habanja
Optimalna zaštita od habanja / Manje trenja I habanja

Zaštita motora

OMV MaxxMotion 95 sadrži površinski aktivna jedinjenja za smanjenje trenja kao deo svoje ACTIVEFLOW™ tehnologije. Zbog toga je trenje na ključnim delovima smanjeno, a trošenje je minimalizovano. Manje unutrašnjeg trenja znači optimalna zaštita od habanja i maksimalna efikasnost motora.

 

Održava motor čistim / Maksimalne performanse
Održava motor čistim / Maksimalne performanse


Produžen životni vek 

OMV MaxxMotion 95 omogućava sprečavanje naslaga na kritičnim delovima motora. Kao efekat, performanse motora će se održati tokom životnog veka motora ako se OMV MaxxMotion 95 koristi kontinuirano.

img_QA image_900x225_rs

img_QA_700x700-ai SRB 95_sr

img_100plus_1920x1080_06_rs

Opsežno testiran u laboratorijama

Kao dinamični lider u industriji, OMV je posvećen ispunjavanju najviših standarda i razvoju najsavremenijih proizvoda. Stoga je sprovođenje testiranja pune specifikacije na širokom spektru standarda važan deo procesa razvoja proizvoda OMV MaxxMotion Performance goriva kako bi se obezbedio najviši kvalitet već od faze razvoja.

 

img_100plus_1920x1080_07_rs

Testirano n ispitnim stolovima za motore I vozila

Za testiranje OMV sarađuje sa različitim partnerima širom automobilske industrije. Operativni automobili na potpuno automatizovanim ispitnim stolovima sa najsavremenijom tehnologijom merenja pomažu u prikupljanju još realističnijih uvida u prednosti koje pružaju OMV MaxxMotion Performance goriva.

Pretraga motornih ulja