OMV sajt
Zatvoriti

OMV MaxxMotion Super 95

Odličan za motor i okolinu

Univerzalan, dugoročno isproban i testiran benzin za sve motore.  OMV MaxxMotion Super 95, Euro 5 kvaliteta, je gorivo sa niskim sadržajem sumpora koje poseduje antidetonatorska svojstva od 95 oktana (RON).

Upotreba goriva sa niskim sadržajem sumpora ima očigledne prednosti, jer štiti motor i ima nizak nivo emisije gasova staklene bašte.

Zahvaljujući paketu aditiva posebno razvijenih u OMV-u dodatih u OMV MaxxMotion Super 95, imate koristi od sledećih prednosti:

  • Više pređenih kilometara
  • Duži životni vek

*Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima, koja ispunjavaju lokalne minimalne standarde SRPS EN 228.

OMV Maxx Motion premijum goriva su rezultat permanentnog procesa inovacija koje imaju za cilj obezbeđivanje proizvoda vrhunskog kvaliteta koje od nas kupci očekuju. OMV Maxx Motion benzin ima optimalan sastav bez sumpora. Štaviše, inovativni i posebno dizajnirani paket aditiva obezbeđuju optimalnu zaštitu motora.

Zbog svojih premijum kvaliteta, OMV Maxx Motion proizvodi obezbeđuju bolje performanse na putu, zaštitu motora, nižu emisiju izduvnih gasova i dodatnu kilometražu.

Manja potrošnja goriva

Vozači nisu svesni da se sa svakim satom vožnje uz upotrebu standardnih goriva stvaraju naslage od goriva u sistemu za snabdevanje gorivom, što vremenom uzrokuje veću potrošnju. Upotrebom OMV MaxxMotion Super 95 goriva bogatog premijum aditivima visokih performansi, sprečava se formiranje naslaga, čime se potrošnja goriva vraća na optimum.

Zaštita motora

Aktivne komponente u gorivu za kontrolu naslaga štite usisni sistem, čime se izbegava skupljanje čestica i smanjuje njihovo taloženje. Uklanjanjem naslaga vaš motor se čisti, obezbedjuje mu se odlična zaštita i produžava mu se životni vek.

Zaštita od korozije

Naš benzin sadrži delotvorne inhibitore korozije, formirajući zaštitni film na površini metala koji sprečava stvaranje rđe. On tako štiti ceo sistem za snabdevanje gorivom u automobilu od neželjene korozije. Zbog toga je vek trajanja motora produžen.

Za mnoge od nas snaga nije bitna samo prilikom takmičenja, već je važna i u svakodnevnom životu. OMV inženjeri koji rade na inovacijama fokusirali su se upravo zbog toga na savršene osobine sagorevanja, u cilju postizanja maksimalnih performansi i produženog veka trajanja motora.

Uklanjanjem naslaga obezbedjuje se odlična zaštita motora i produžava se njegov životni vek. Pored sprečavanja formiranja naslaga, upotrebom OMV MaxxMotion Super 95, goriva bogatog premijum aditivima visokih performansi, i potrošnja goriva se vraća na optimum što je još jedna od prednosti ovog goriva. Sve ovo vam zaista može pomoći da iz vašeg automobila izvučete njegov Maxximum.

*Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima, koja ispunjavaju lokalne minimalne standarde SRPS EN 228.

Pretraga motornih ulja