Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Zatvoriti

Uštedite do 10 dinara po litru goriva uz Super Karticu

Do 23. oktobra 2019. godine imate priliku da na OMV benzinskim stanicama u celoj Srbiji ostvarite popust do 10 dinara po litru goriva i na odabrane proizvode uz Super Karticu i račun veći od 2.000 dinara u Idea, Roda ili Mercator prodavnicama.

Ovaj vaučer uključuje niz atraktivnih popusta: 10 dinara po litru za MaxxMotion goriva, 5 dinara po litru za OMV benzin i dizel, 3 dinara po litru TNG-a, 20% uštede na OMV Caristal tečnosti za stakla kao i 1+1 gratis za kupovinu, OMV osveživača za kola, kao i za sve vrste Viva kafe i Viva ledene kafe.

OMV benzinske stanice kreiraju celokupni asortiman svojih goriva vodeći se principom da je kvalitet goriva od presudnog značaja za životni vek vozila, a Super Kartica kao najveći lojaliti program omogućava još jednu pametnu uštedu pri njihovoj kupovini.

Zato, sedite u svoja kola, uživajte u kupovini u IDEA, Roda, ili Mercator prodavnicama i ostvarite super uštede na OMV benzinskim stanicama.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja