Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Slovenia www.omv.si Slovakia ww.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr United Arab Emirates www.om.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Zatvoriti

OMV SAVE&DRIVE Kartica za popuste!

Postani učesnik programa za potrošače OMV SAVE&DRIVE i ostvari popust prilikom kupovine goriva, proizvoda ili usluga!

Na svim OMV benzinskim stanicama OMV Save&Drive kartica Vam omogućava popust na sledeće derivate:

1. TNG - popust od 2 RSD/po litru
2. OMV Gasoline 95 i OMV Dizel - popust od 2 RSD/po litru
3. OMV MaxxMotion Super 95 i OMV MaxxMotion Dizel - popust od 3 RSD/po litru
4. OMV MaxxMotion Super 100plus - popust od 5RSD/po litru

Pored popusta na goriva OMV potrošači sa Save&Drive karticom mogu da ostvare popuste od 10% na sve vrste VIVA kafe i sve vrste čajeva, 10% na Jet Wash i Top Wash kompletno pranje, kao i do 25% na odabrane proizvode koje nude OMV benzinske stanice u okviru prodavnice i restorana.

Za učešće u programu je potrebno popuniti Formular za učešće i vratiti ga zaposlenom na benzinskoj stanici. Tom prilikom se dobija i OMV SAVE&DRIVE kartica koja će biti aktivirana u narednih sedam radnih dana.

OMV Save&Drive kartice su izuzetno praktične. Zbog svoje veličine lako stanu čak i u manje novčanike, a vrlo lako se mogu okačiti i kao privezak na ključeve Vašeg automobila. Za ostvarivanje popusta dovoljno je da pri svakoj kupovini karticu date prodavcu kako bi je skenirao.

* Napomena:

  • OMV SAVE&DRIVE kartica ne može da se koristi prilikom plaćanja Routex karticom, čekovima građana ili vaučerima za gorivo.
  • OMV SAVE&DRIVE kartica nije platna kartica niti sredstvo za plaćanje.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja