Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

OMV SAVE&DRIVE Kartica za popuste

OMV Srbija je takođe partner Super Kartica programa. Pogledajte sjajne pogodnosti koje Vam Super Kartica omogućava ovde.

Na svim OMV benzinskim stanicama OMV Save&Drive kartica Vam omogućava popust na sledeće derivate:

1. TNG - popust od 2 RSD/po litru
2. OMV Gasoline 95 i OMV Dizel - popust od 2 RSD/po litru
3. OMV MaxxMotion Super 95 i OMV MaxxMotion Dizel - popust od 3 RSD/po litru
4. OMV MaxxMotion Super 100plus - popust od 5 RSD/po litru

Pored popusta na goriva OMV potrošači sa Save&Drive karticom mogu da ostvare popuste od 10% na sve vrste VIVA kafe i sve vrste čajeva kao i 10% na Jet Wash i Top Wash kompletno pranje.

OMV Save&Drive kartice su izuzetno praktične. Zbog svoje veličine lako stanu čak i u manje novčanike, a vrlo lako se mogu okačiti i kao privezak na ključeve Vašeg automobila. Za ostvarivanje popusta dovoljno je da pri svakoj kupovini karticu date prodavcu kako bi je skenirao.

* Napomena:

  • OMV SAVE&DRIVE kartica ne može da se koristi prilikom plaćanja Routex karticom, čekovima građana ili vaučerima za gorivo.
  • OMV SAVE&DRIVE kartica nije platna kartica niti sredstvo za plaćanje.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja