Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Bezbrižno uđite u novu sezonu godišnjih odmora!

Osiguravajuća kuća GRAWE Srbija i OMV Srbija specijalno su za članove OMV SAVE&DRIVE kluba, obezbedili 15% popusta na sva INDIVIDUALNA i PORODIČNA putna osiguranja. Osiguranja možete kupiti preko internet platforme Grawe osiguranja. 

Uslov za realizaciju individualne polise je da je osiguranik starosti do 75 godina. Dok se za porodične polise podrazumeva da je osiguranje za dve punoletne osobe koje ne moraju biti u bračnoj zajednici ni u krvnom srodstvu, kao i da sa njima putuje najviše pet maloletnih osoba koje takođe ne moraju biti u krvnom srodstvu.

Prilikom kupovine putnog osiguranja, potrebno je uneti ID broj koji je nalazi na poleđini Vaše OMV SAVE&DRIVE kartice i klikom na dugme „sledeći korak“ obračunaće se Vaš popust i vrednost iznosa polise će se umanjiti za 15% njene ukupne vrednosti.

Više informacija možete pronaći na ovom linku.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja