Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Posetite benzinsku stanicu Ada Ciganlija!

Najmodernija perionica i prvi KFC Drive Thru

OMV se oduvek trudio da udovolji svojim potrošačima i zbog toga su naše stanice već godinama popularne među našim klijentima u Srbiji. Sada vas pozivamo da doživite novi specijalni tretman za vas i vaše vozilo na našoj benzinskoj stanici Ada Ciganlija.

Jedan od razloga za posetu ovoj stanici može da bude i činjenica što se na njoj trenutno nalazi i najmodernija automatska perionica u mreži OMV stanica u Srbiji. U njoj vam je dostupno nežno pranje vozila četkama od pene, koje ne zadržavaju vodu i nečistoće sa vozila i koje traje od 6 – 9 minuta sve u zavisnosti od izabranog programa. Na ovoj stanici je sada dostupna i nova usluga: mašinsko pranje tekstilnih i gumenih patosnica. U svakom slučaju preporučujemo vam da isprobate najnoviju tehnologija pranja vozila, koja je dostupna po ceni već od RSD 250.

Ako ste međutim odjednom dobili želju da pojedete neki od specijaliteta od piletine dođite na stanicu Ada Ciganlija. U okviru ove stanica otvoren je prvi i jedini u Srbiji KFC Drive Thru. Svratite u bilo koje doba dana i uživajte u hrskavim pilećim krilcima ili vrućem pomfritu.

Dok vi uživate u VIVA kafi ili dok pravite predah u KFC restoranu na stanici Ada Ciganlija takođe možete zatražiti i uslugu kompletnog pranja a naši radnici će vaše vozilo oprati i spolja i iznutra.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja