Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Slovenia www.omv.si Slovakia ww.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr United Arab Emirates www.om.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Zatvoriti

VIVA Specijalne ponude

Od 1. do 31. maja, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i potražite osveženje u vidu „Cedevita GO“ multivitaminskog napitka u flaši od 0,345l sa ukusom limuna ili pomorandže!

Od 1. do 31. maja, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu, napravite pauzu i okrepite se uz razne ukuse svetski poznatog „Pringles“  čipsa u pakovanju od 165g!

Od 1. do 31. maja, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite  na OMV benzinsku stanicu i potražite dodatan izvor energije sa VIVA „Ice Caffe Latte“ ili „Ice Cappuccino“ u flaši od 0,25l ili u vidu „Rauch - Juice Bar“  soka sa ukusom pomorandže, ananasa i marakuje u flaši od 0,33l!

Od 1. do 31. maja, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite  na OMV benzinsku stanicu i počastite sebe sa „Milka – Choco Dessert“ sa ukusom pomorandže ili „Oreo“ originalnim ukusom keksa od 110g!

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja