Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

VIVA Specijalne ponude

Od 1. do 30. septembra, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i uživajte u neodoljivom ukusu „Best double strawberry“ sladoleda!

Od 1. do 30. septembra, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i hidrirajte se uz mineralnu vodu „Mivela“ u pakovanju od 5+1x 0,5l!

Od 1. do 30. septembra, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i nabavite ukusnu užinu u vidu flipsa „Smoki“ u pakovanju od 50g ili čokoladne krem „Bananice“ u pakovanju od 25g!

Od 1. do 30. septembra, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i pronađite dodatnu dozu energije uz energetski napitak „Red Bull“ u konzervi od 250ml ili mineralnu vodu „Knjaz Miloš“ sa dodatkom cinka i selena u flaši od 0,5l!

Od 1. do 30. septembra, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i okrepite se uz multivitaminski napitak „Cedevita GO“ sa ukusima pomorandže ili limuna u flaši od 340ml!

Od 1. do 30. septembra, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu gde vas čeka veliki izbor „Areon“ osveživača vazduha za vaš automobil!

Od 1. do 30. septembra, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i izaberite neku iz bogate ponude društvenih igara Grab & GO!

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja