OMV sajt
Zatvoriti

VIVA Specijalne ponude

Od 1. do 30. Aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i nabavite grickalice za najmilije po specijalnoj ceni: Smoki u pakovanju od 50g,Krem bananica u pakovanju od 25g!

Od 1. do 30. Aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i osvežite se uz „Cockta“ u flaši od 0,5l i „NESCAFE Late macchiato“ u limenci od 0,25l! 

Od 1. do 30. Aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i osvežite se uz „Cedevita GO“ napitak sa ukusom pomorandže ili limuna u flaši od 0,34l!

Od 1. do 30. Aprila,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i utolite žeđ uz „Jana ledeni čaj“ sa ukusom brteskve  u flaši od 0,5l!

Od 1. do 30. Aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i obradujte svoje mališane sa  „PHLAT BALL“ igračkama! 

Od 1. do 30. Aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i napravite pauzu uz „CHIO chips“ grickalicu u pakovanju od 90g! 

Pretraga motornih ulja