Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

VIVA Specijalne ponude

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i nabavite sjajnu užinu: „Chipsy“ classic u pakovanju od 90g i Pepsi napitak u flaši od 0,5l!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i hidrirajte se uz „Red Bull“ energetski napitak u limenci od 0,25l i „Mg Mivela“ gaziranu vodu u flaši od 0,5l!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i obradujte svoju porodicu edukativnom igrom „Dobro došli u Srbiju“!

Od 1. do 31. avgusta,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu gde vas čekaju vegan barovi bez glutena i dodatog šećera „Bombus Raw Energy“ sa ukusima kokos-kakao i pomorandža-kako zrno u pakovanju od 50g!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i utolite žeđ uz „VODA VODA“ vodu u flaši od 0,5l ili 1l!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i pronađite dodatni izvor energije uz „Red Bull“ energetski napitak u limenci od 0,25l! 

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i napravite pauzu uz „Nirvana“ sladoled i „VODAVODA“ sladoled u flaši od 0,5l!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i osvežite se uz „Cedevita GO“ napitak sa ukusom pomorandže ili limuna u flaši od 0,34l!

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja