Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

VIVA Specijalne ponude

Od 1. do 31. januara,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i zasladite se uz „Guylian“ praline u pakovanju od 125g! Ne propustite priliku i da probate „Pringles“ čips sa ukusom paprike u pakovanju od 165g!

Od 1. do 31. januara, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i osvežite se uz „CafeMio Macchiato“ kafu u flaši od 0,25l ili 2x Coca Cola napitak u flaši od 0,5l!

Od 1. do 31. januara,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i pronađite dodatni izvor energije u vidu energetskog napitka „Red Bull“ (sa ili bez šećera) u limenci od 0,25l!

Od 1. do 31. januara,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i hidrirajte se uz mineralnu vodu „Mg Mivela“ u flaši od 0,5l!

Od 1. do 31. januara, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i obradujte najmlađe zabavnom edukativnom igračkom Magicni Jinn!

Od 1. do 31. januara, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i okrepite se uz multivitaminski napitak „Cedevita GO“ sa ukusima pomorandže ili limuna u flaši od 340ml!

Od 1. do 31. januara,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i nabavite kvalitetno vino za svoje goste ili lep slavski poklon snižen i do 60%!

Od 1. do 31. januara, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i utolite žeđ uz energetski napitak „Guarana“ (sa ili bez šećera) u limenci od 0,25l!

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja