Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

VIVA Specijalne ponude

Od 1. do 30. aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu gde vas čekaju omiljene „Dolce Gusto espresso intenso“ kapsule i „KitKat Chunky“ čokoladice u pakovanju od 40g!

Od 1. do 30. aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i osvežite se uz „Jana“ vodu u flaši od 1l ili energetski napitak „Red Bull“ u limenci od 250ml!

Od 1. do 30. aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i hidrirajte se uz multivitaminski napitak „Cedevita GO“ sa ukusima pomorandže ili limuna u flaši od 340ml!

Od 1. do 30. aprila,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i pronađite dodatni izvor energije u vidu energetskog napitka „Gurana“ u limenci od 0,25l!

Od 1. do 30. aprila,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i obradujete svoje mališane igračkom „Play-Doh Role” ili „Play-Doh Tools”!

Od 1. do 30. aprila, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i izaberite neki od sjajnih „mariner“ osveživača za Vaš automobil!

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja