OMV sajt
Zatvoriti

VIVA Specijalne ponude

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i nabavite sjajnu užinu: „Chipsy“ classic u pakovanju od 90g i Pepsi napitak u flaši od 0,5l!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i hidrirajte se uz „Red Bull“ energetski napitak u limenci od 0,25l i „Mg Mivela“ gaziranu vodu u flaši od 0,5l!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i obradujte svoju porodicu edukativnom igrom „Dobro došli u Srbiju“!

Od 1. do 31. avgusta,  OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu gde vas čekaju vegan barovi bez glutena i dodatog šećera „Bombus Raw Energy“ sa ukusima kokos-kakao i pomorandža-kako zrno u pakovanju od 50g!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i utolite žeđ uz „VODA VODA“ vodu u flaši od 0,5l ili 1l!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i pronađite dodatni izvor energije uz „Red Bull“ energetski napitak u limenci od 0,25l! 

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i napravite pauzu uz „Nirvana“ sladoled i „VODAVODA“ sladoled u flaši od 0,5l!

Od 1. do 31. avgusta, OMV je pripremio specijalnu ponudu za Vas! Dođite na OMV benzinsku stanicu i osvežite se uz „Cedevita GO“ napitak sa ukusom pomorandže ili limuna u flaši od 0,34l!

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja