Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti
img_OMV_MyStation_Screens_Android_SRB

OMV MyStation

Pretvorite poene u trenutke radosti – preuzmite novu aplikaciju

OMV Srbija vam predstavlja novu mobilnu aplikaciju OMV MyStation, koja zaustavljanje na benzinskoj stanici pretvara u jedinstveno iskustvo. Cilj novog programa lojalnosti je da vas inspiriše da istražujete nove destinacije dok skupljate poene i zarađujete nagrade. 

Uživajte u svakodnevnom putu na posao i svim vašim putovanjima uz OMV MyStation aplikaciju. Zaradite poene sa svakom kupovinom koju obavite na OMV benzinskim stanicama. Iskoristite razne promocije, popuste i kupone. Koristite poene na ponudu koju smo kreirali za vas.

img_Slika aplikacija 1

Prednosti OMV MyStation programa

Svaka poseta OMV benzinskoj stanici može doneti kupcu 1 poen za svakih 100rsd potrošenih u kategorijama prodavnica, restoran, auto pribor, ulja, tečnosti za automobile i autoperionica, sa izuzetkom proizvoda koji su opisani kao zabranjeni u Uslovima i pravilima korišćenja. Dobijate dodatne poene u mesecu vašeg rođendana ili ako pozovete novog člana u program lojalnosti.

Svako točenje goriva može doneti kupcu 1 poen po litru osnovnog i 2 poena po litru premium MaxxMotion goriva. Za svaki potrošeni poen po litru goriva dobijate popust, i to 6rsd/l za MaxxMotion Super 100plus, 4 rsd/l za MaxxMotion Diesel i MaxxMotion Super 95, odnosno 2rsd/l za OMV dizel , benzin i TNG. 
Pored toga možete da očekujete i druge promotivne ponude.  
 

img_Kafa talon

Kao učesnici u programu lojalnosti, možete sakupljati digitalne bonus nalepnice i nakon određenog broja sakupljenih nalepnica uživati u ponudi proizvoda za 1 RSD kao što su na primer  kafa, sendvič, osveživač za kola itd.

Poeni akumulirani na OMV MyStation korisničkom profilu mogu biti upotrebljeni za različite proizvode i usluge.  Kako biste uvek bili informisani o aktuelnim promocijama i ponudama, pratite redovno katalog i proizvode koje možete uzeti za poene u aplikaciji.

 

OMV MyStation mobilnu aplikaciju možete preuzeti potpuno besplatno u bilo kom trenutku putem Apple Store-a i Google Play-a. 

Nakon zvaničnog lansiranja novog programa lojalnosti OMV MyStation, obustavljena je mogućnost registracije za Save&Drive karticu. Postojeće Save&Drive kartice u ovoj fazi i dalje su aktivne (do 30.06.2024.), ali više ne nose sve postojeće pogodnosti za korisnike. Ovo zahteva od klijenata koji žele da pristupe većem broju pogodnosti i mogućnosti kao lojalni klijenti da se registruju u aplikaciji MyStation. Vlasnici fizičke Save&Drive kartice mogu je registrovati u novoj OMV MyStation aplikaciji, nakon čega ona postaje deo novog OMV MyStation programa lojalnosti i dobija priliku da akumulira poene, nalepnice, kupone i drugo.

img_Slika aplikacija 2

Registracija u OMV MyStation

img_Registracija_1
img_Registracija_2


Registracija u aplikaciju može biti izvedena na nekoliko načina: 

 • Putem e-pošte i lozinke - potrebno je popuniti tražene lične podatke. Polja sa zvezdicom su obavezna. Uspešna aktivacija naloga se vrši potvrdom linka za verifikaciju primljenog na e-mail sa kojim ste se registrovali. Proces se mora obaviti na istom mobilnom uređaju.
 • Registracija se može obaviti sa Apple nalogom korisnika – nije potrebna potvrda e-pošte za aktivaciju naloga
 • Preko postojećeg Google naloga. Uspešna aktivacija naloga se vrši potvrdom linka za verifikaciju primljenog na e-mail sa kojim ste se registrovali. Proces se mora obaviti na istom mobilnom uređaju
 • Korisnik se takođe može registrovati preko aktivnog Fejsbuk naloga. Uspešna aktivacija naloga se vrši potvrdom linka za verifikaciju primljenog na e-mail sa kojim ste se registrovali. Proces se mora obaviti na istom mobilnom uređaju.

* U nedostatku e-poruke za verifikaciju, proverite i folder Nepoželjna pošta u svojoj e-pošti
 

img_Registracija_kod

Ako vas je prijatelj pozvao na OMV MyStation, popunite polje Pozivni kod. Svaki pojedinačni korisnik ima 5 pozivnih kodova mesečno koje može da obezbedi. Ovo mu donosi dodatnih 50 poena nakon potvrđene registracije i prve transakcije novog korisnika koristeći njegov digitalni kod. Svaki drugi specijalni kod se unosi u polje Promotivni kod.

 • Opcija “ Imam OMV karticu“
  img_Registracija_OMV kartica
  Ako već imate fizičku (plastičnu) karticu Save&Drive i želite da je nastavite da koristite, morate da izaberete opciju – „Imam OMV karticu“ i da skenirate karticu. Već uvedena fizička Save&Drive kartica prestaje da funkcioniše kao takva, već dobija status OMV MyStation kartice, čime će se unaprediti funkcionalnosti i mogućnosti koje je korisnik do sada dobio. Sistem će za kupca automatski generisati digitalnu karticu koja će biti vidljiva u aplikaciji.
 • Opcija „Nemam OMV karticu“
  img_Registracija_OMV kartica_2
  Ukoliko nemate fizičku karticu, potrebno je da izaberete drugu opciju – nemam OMV karticu (plastičnu). Sistem će automatski generisati broj digitalne kartice u aplikaciji

MyStation kartice važe za proizvode oglašene u aplikaciji kada se plaćaju gotovinom ili bankovnom karticom, osim ako OMV drugačije ne najavi.

Za pitanja i mišljenja o aplikaciji OMV MyStation možete se obratiti OMV korisničkom centru na telefon: 0800 222222 ili na mejl mystation.rs@omv.com Organizator promocije je „OMV Srbija“d.o.o., sa sedištem i registrovanom adresom u ulici Omladinskih brigada 90a, sprat 4, u Beogradu, MB: 17321480, PIB: 101987198, email: info.serbia@omv.com.

Učešćem u OMV MyStation programu, kao i učešćem u bilo kojoj promotivnoj kampanji OMV MyStation programa, učesnici potvrđuju da su upoznati sa Uslovima učešća.

Pretraga motornih ulja