Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV Top Wash proizvodi za unutrašnju negu automobila

Sveobuhvatna linija proizvoda za održavanje unutrašnjosti vozila OMV Top Wash ima u ponudi sve proizvode za profesionalno čišćenje i održavanje svih unutrašnjih površina automobila.

OMV Top Wash – sprej za vozačku kabinu  400ml 

OMV sprej za vozačku kabinu je proizvod za čišćenje i održavanje plastičnih delova unutar vozila. Ovaj sprej ima dva mirisa „vanila“ i „novo vozilo“, a oba daju svež miris i novi sjaj vozačkoj kabini. Pored toga, sprej ima antistatičko dejstvo i štiti plastične delove.
 


Smernice za upotrebu: Dobro protresti konzervu spreja pre upotrebe. Skinuti poklopac i naprskati proizvod na suvu mikrofiber krpu. Kasnije pomoću krpe prebrisati komandnu tablu ili zaprljane površine u vozačkoj kabini. 
Ne koristiti na zagrejanim površinama, koži, volanu, pedalama i ekranima.

Glavne osobine: 

 • ostavlja svež miris nakon upotrebe 
 • ostavlja sloj antistatičke zaštite na čišćenoj površini
 • sprečava dalje stvaranje prašine i nečistoća
img_soon_RS

OMV Top Wash – maramice, 24kom 

OMV maramice su visokokvalitetne vlažne maramice za čišćenje, održavanje i zaštitu vozačkih kabina. Jedno pakovanje sadrži 24 komada OMV maramica prijatnog i svežeg mirisa. Ove maramice se mogu odmah upotrebiti i mogu se primeniti na raznim materijalima, kao što su plastika, vinil, drvo i ostali materijali. Zadržava se mat izgled vozačke kabine, a maramice imaju antistatičko dejstvo. 

Smernice za upotrebu: Izvaditi maramice iz pakovanja i ravnomerno čistiti površine. Ne koristiti maramice na ekranima, kao što  su ekrani za satelitski ili navigacioni sistem. Posle upotrebe dobro zatvoriti pakovanje kako se maramice ne bi osušile. Rok upotrebe nakon prvog korišćenja je 6 meseci. 

Glavne osobine:

 • dejstvo matiranja sa svežim mirisom
 • jednostavna primena
 • ambalaža sa lakim otvaranjem i zatvaranjem za višekratnu upotrebu 
 • odmah spremne za upotrebu

OMV Top Wash – mikrofiber krpa za čišćenje unutrašnjosti vozila 

OMV mikrofiber krpa za čišćenje unutrašnjosti vozila predviđena je za lako čišćenje i poliranje unutrašnjih delova kao što su komandna tabla, plastični delovi, kožne presvlake itd. U sastav ove krpe ulaze sledeći materijali: 80 % poliester i 20 % poliamid. Zahvaljujući svom posebnom sastavu uklanja najtvrdokornije mrlje, a ne ostavlja nikakva vlakna. Za višekratnu je upotrebu i može se prati u veš mašini. 

Smernice za upotrebu: Koristiti suvu ili vlažnu, u zavisnosti od vrste prljavštine. Ne koristiti sredstva za izbeljivanje ili omekšivač zato što se time smanjuje delotvornost krpe. 

Glavne osobine: 

 • poseban sastav vlakana za čišćenje unutrašnjosti vozila
 • materijal koji se brzo suši 
 • može se prati u veš mašini
img_soon_RS

OMV Top Wash – sredstvo za čišćenje tekstila, 500 ml 

Ovo efikasno OMV sredstvo za čišćenje tekstila proizvedeno je u higijenske svrhe za čišćenje unutrašnjosti automobila uklanjanjem prljavštine sa presvlaka, tepiha i drugih tkanina. Zahvaljujući moćnoj formuli postiže se izuzetna čistoća i brzo neutrališu neprijatni mirisi na duži period. Lako se i efikasno uklanjaju i najtvrdokornije mrlje. Pored toga, OMV sredstvo za čišćenje tekstila osvežava boje i predstavlja privremenu zaštitu od ponovnog prljanja.

Smernice za upotrebu: Naneti proizvod ravnomerno na zaprljanu površinu i zatim koristiti krpu, sunđer ili četku. Nakon sušenja olabavljenu prljavštinu otkloniti mikrofiber krpom ili usisivačem. Preporučuje se nanošenje proizvoda na čitavu površinu da bi se izbegle razlike u boji i njenom intenzitetu između tretiranog i netretiranog dela.

Glavne osobine: 

 • jednostavna i precizna primena
 • velika snaga čišćenja 
 • osvežavanje boje i neutralizacija neprijatnih mirisa

OMV osveživač vazduha – kartonsko pakovanje

OMV osveživači vazduha u kartonu osvežavaju vazduh u automobilu i daju svežinu u trenu. Miris se zadržava i nekoliko nedelja. OMV osveživači vazduha su dostupni u 13 različitih mirisa koji obuhvataju razne afinitete u pogledu mirisa, odnosno slatkasti, sveži ili začinski. 

Smernice za upotrebu: Otvoriti kesu i okačiti karton, pazeći da ne dođe u dodir sa plastičnim delovima, obloženim površinama ili tekstilom. Svake nedelje izvući mirisni karton za oko 1 cm za dobijanje željenog mirisa.

OMV osveživači vazduha u vidu parfema

OMV osveživači vazduha u vidu parfema osvežavaju vazduh u automobilu i daju svežinu u trenu. Miris se zadržava i nekoliko nedelja. OMV osveživači vazduha su dostupni u 13 različitih mirisa koji obuhvataju razne afinitete u pogledu mirisa, odnosno slatkasti, sveži ili pikantni. 

Smernice za upotrebu: Otvoriti kesu pažljivim lomljenjem poklopca bočice. Laganim pritiskom na bočicu iskapati nekoliko kapi parfema na karton, a zatim okačiti osveživač vazduha tako da ne dolazi u dodir sa plastičnim površinama, presvlakama ili drugim tekstilnim materijalima. Ukoliko dođe do slučajnog curenja parfema, odmah prebrisati mrlju vlažnom krpom i sapunom. Kupcima koji su osetljivi na mirise savetuje se da koriste proizvod izuzetno pažljivo. Korišćenje osveživača vazduha nije zamena za održavanje redovne higijene vozila.

Pretraga motornih ulja