Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Dobar start novog OMV MaxxMotion Super 100plus*

  • Srpsko tržište veoma dobro prihvatilo novi OMV proizvod sa pozitivnim prednostima kako bi izvukli sve najbolje iz njihovih automobila
  • OMV MaxxMotion Super 100plus jedino gorivo na tržištu koje zadovoljava najviše zahteve većine svetskih udruženja proizvođača automobila
  • Kvalitet goriva potvrđen opširnim testiranjima a sve kako bi se postiglo više zadovoljstva među potrošačima

Početni rezultati kampanje uvođenja novog goriva vrhunske vrednosti OMV MaxxMotion Super 100plus u Srbiji su više nego dobri. Oni svedoče o prihvatanju nepobedivog kvaliteta novog goriva na domaćem tržištu. Ovo gorivo je jedinstveno na tržištu jer se njime zadovoljavaju potrebe najsavremenijih zahteva tehnologije u izradi auto motora i u skladu je sa najvišim standardima koje su definisala vodeća svetska udruženja automobilske industrije. U skladu sa sloganom "We Care More" namera OMV je bila da klijentima ponudi više dodatne vrednosti kako bi iskusili mnogo više od onoga što inače očekuju na OMV stanicama – kada je reč o proizvodima, kvalitetu, usluzi, ambijentu. Sve sa ciljem kako bi se postiglo više zadovoljstva među potrošačima, koje im baš pruža naše novo gorivo.

Potrošači su u veoma kratkom roku prepoznali stvarnu korist koju OMV MaxxMotion Super 100plus nudi njihovim automobilima: veću efikasnost, optimalnu funkcionalnost i poboljšane performanse. Ovaj benzin vrhunskog kvaliteta igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnosti naročito kod savremenih vozila i motora. Inovativni aditivi upotrebljeni u njegovoj proizvodnji sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celog sistema za gorivo. Postojeće naslage na usisnim ventilima se efikasno uklanjaju, što sve zajedno produžava životni vek i efikasnost motora. Sve ove prednosti se postižu i mogu se osetiti već posle prvog sipanja OMV MaxxMotion Super 100plus.

"Mi želimo uvek da ponudimo pozitivne prednosti i dodatne vrednosti u svemu što radimo, pa je tako bilo i prilikom rada na ovom gorivu. Potrošači su prepoznali vrhunski kvalitet koje nudi naše novo gorivo i odlučili da nam poklone svoje poverenje i pored prisustva i drugih premijum goriva na tržištu. Reakcije svih ključnih faktora u našem poslovanju su više nego povoljne tako da očekujemo vrlo dobre rezultate sa ovim gorivom", rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor i dodao "Najnaprednija OMV tehnologija goriva u OMV MaxxMotion Super 100plus je rezultat naših pozitivnih napora u pružanju dodatnih prednosti našim klijentima i sada kada smo ga uveli na srpsko tržište, drago nam je da primećujemo dodatno zadovoljstvo i prihvatanje naših korisnika! Novo ime ovog goriva nije samo marketinški trik ili prost dodatak starom imenu. OMV MaxxMotion Super 100plus je različit/nov proizvod; to je nova formulacija našeg vrhunskog goriva od 100 oktana".

Svi ovi rezultati ne čude jer je OMV pre faze komercijalne eksploatacije pored klasičnih sertifikovanih metoda ispitivanja kvaliteta goriva uradio i referentni test merenja koristeći motore popularnih vozila srednje veličine. Dodatna ispitivanja sprovedena na Bečkom Univerzitetu za tehnologiju potvrdila su njegov potencijal. Osim toga, sprovedena su merenja na valjcima u definisanom testnom okruženju korišćenjem popularnih vozila srednje veličine sa modernim benzinskim motorima sa direktnim ubrizgavanjem. Pored toga, sprovedeno je nekoliko testova motora u skladu sa zahtevima Svetske povelje o gorivu i OMV MaxxMotion Super 100plus je prošao sve potrebne testove na najvišem nivou kvaliteta (kategorije 5).

* OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše zahteve (kategorije 5) koje je donela Svetska povelja o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter. Poboljšane performanse i efikasnost sagorevanja zbog visokog oktanskog broja od min. 100 RON i efekta čišćenja goriva na usisnim ventilima. Prednosti zavise od vozila, ponašanja u vožnji i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde u skladu sa EN 228.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 19 milijardi evra i oko 22.500 zaposlenih u 2016. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj. Dnevna proizvodnja u 2016. je iznosila približno 311.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV je krajem 2016. imao godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 10 zemalja (uključujući i Tursku). OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2016. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 109 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja