Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Dobar start novog OMV MaxxMotion Super 100plus*

  • Srpsko tržište veoma dobro prihvatilo novi OMV proizvod sa pozitivnim prednostima kako bi izvukli sve najbolje iz njihovih automobila
  • OMV MaxxMotion Super 100plus jedino gorivo na tržištu koje zadovoljava najviše zahteve većine svetskih udruženja proizvođača automobila
  • Kvalitet goriva potvrđen opširnim testiranjima a sve kako bi se postiglo više zadovoljstva među potrošačima

Početni rezultati kampanje uvođenja novog goriva vrhunske vrednosti OMV MaxxMotion Super 100plus u Srbiji su više nego dobri. Oni svedoče o prihvatanju nepobedivog kvaliteta novog goriva na domaćem tržištu. Ovo gorivo je jedinstveno na tržištu jer se njime zadovoljavaju potrebe najsavremenijih zahteva tehnologije u izradi auto motora i u skladu je sa najvišim standardima koje su definisala vodeća svetska udruženja automobilske industrije. U skladu sa sloganom "We Care More" namera OMV je bila da klijentima ponudi više dodatne vrednosti kako bi iskusili mnogo više od onoga što inače očekuju na OMV stanicama – kada je reč o proizvodima, kvalitetu, usluzi, ambijentu. Sve sa ciljem kako bi se postiglo više zadovoljstva među potrošačima, koje im baš pruža naše novo gorivo.

Potrošači su u veoma kratkom roku prepoznali stvarnu korist koju OMV MaxxMotion Super 100plus nudi njihovim automobilima: veću efikasnost, optimalnu funkcionalnost i poboljšane performanse. Ovaj benzin vrhunskog kvaliteta igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnosti naročito kod savremenih vozila i motora. Inovativni aditivi upotrebljeni u njegovoj proizvodnji sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celog sistema za gorivo. Postojeće naslage na usisnim ventilima se efikasno uklanjaju, što sve zajedno produžava životni vek i efikasnost motora. Sve ove prednosti se postižu i mogu se osetiti već posle prvog sipanja OMV MaxxMotion Super 100plus.

"Mi želimo uvek da ponudimo pozitivne prednosti i dodatne vrednosti u svemu što radimo, pa je tako bilo i prilikom rada na ovom gorivu. Potrošači su prepoznali vrhunski kvalitet koje nudi naše novo gorivo i odlučili da nam poklone svoje poverenje i pored prisustva i drugih premijum goriva na tržištu. Reakcije svih ključnih faktora u našem poslovanju su više nego povoljne tako da očekujemo vrlo dobre rezultate sa ovim gorivom", rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor i dodao "Najnaprednija OMV tehnologija goriva u OMV MaxxMotion Super 100plus je rezultat naših pozitivnih napora u pružanju dodatnih prednosti našim klijentima i sada kada smo ga uveli na srpsko tržište, drago nam je da primećujemo dodatno zadovoljstvo i prihvatanje naših korisnika! Novo ime ovog goriva nije samo marketinški trik ili prost dodatak starom imenu. OMV MaxxMotion Super 100plus je različit/nov proizvod; to je nova formulacija našeg vrhunskog goriva od 100 oktana".

Svi ovi rezultati ne čude jer je OMV pre faze komercijalne eksploatacije pored klasičnih sertifikovanih metoda ispitivanja kvaliteta goriva uradio i referentni test merenja koristeći motore popularnih vozila srednje veličine. Dodatna ispitivanja sprovedena na Bečkom Univerzitetu za tehnologiju potvrdila su njegov potencijal. Osim toga, sprovedena su merenja na valjcima u definisanom testnom okruženju korišćenjem popularnih vozila srednje veličine sa modernim benzinskim motorima sa direktnim ubrizgavanjem. Pored toga, sprovedeno je nekoliko testova motora u skladu sa zahtevima Svetske povelje o gorivu i OMV MaxxMotion Super 100plus je prošao sve potrebne testove na najvišem nivou kvaliteta (kategorije 5).

* OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše zahteve (kategorije 5) koje je donela Svetska povelja o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter. Poboljšane performanse i efikasnost sagorevanja zbog visokog oktanskog broja od min. 100 RON i efekta čišćenja goriva na usisnim ventilima. Prednosti zavise od vozila, ponašanja u vožnji i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde u skladu sa EN 228.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 19 milijardi evra i oko 22.500 zaposlenih u 2016. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj. Dnevna proizvodnja u 2016. je iznosila približno 311.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV je krajem 2016. imao godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 10 zemalja (uključujući i Tursku). OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2016. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 109 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja