Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Dobrodošao u OMV ekipu, Franko Morbideli!

img_LP-banner-1100-x-367-engl

Franko Morbideli, svetski poznati moto-trkač, čije je ime sinonim za izuzetne uspehe i stalni napredak, najnoviji je ambasador OMV MaxxMotion goriva.

OMV je ovim ispisao još jednu stranicu u istoriji podrške motosportu, nakon mnogo godina uspeha na četiri i dva točka. Saradnja koja je počela u proleće 2024. godine, izgrađena je na strasti za vrhunskim performansama koju dele OMV i Franko, a ovo partnerstvo se temelji i na sinergiji posvećenosti kompanije OMV inovacijama i Frankove istrajnosti u težnji za uspehom.

Obučen od strane čuvenog Valentina Rosija, Franko Morbideli je primer značajnih uspeha u oblasti gde vlada velika konkurencija, sa važnim nagradama u karijeri kao što su šampionske titule Moto2 i Superstock 600, kao i drugo mesto Moto GP.

Tokom cele godine gledajte Franka kako nosi legendarni OMV MaxxMotion logo na svojoj trkačkoj opremi, kao simbol zajedničkog puta ka novim pobedama. Na zvaničnim kanalima OMV-a i Franka Morbidelija, možete da pratite nove zajedničke avanture i uspehe na stazi i van nje.

"In bocca al lupo", Franki!

Pretraga motornih ulja