Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Investicija u izvanrednu uslugu pranja vozila na OMV benzinskim stanicama

  • Izvanredne karakteristike samouslužnih jedinica za pranje vozila pod pritiskom
  • Otvorena najsavremenija automatska perionica na benzinskoj stanici Ada Ciganlija
  • Promocija za sve korisnike usluge kompletnog pranja vozila traje do 30. aprila

Zasluge za prepoznatljivost OMV benzinskih stanica na tržištu Srbije pored usluga vrhunskog kvaliteta, u velikoj meri ima i jedinstveni set usluga pranja vozila. OMV Top Wash tj. jedinice za pranje vozila četkama predstavljaju sveobuhvatan sistem, koje su više od obične perionice i predstavljaju spoj najsavremenije tehnologije i hemijskih sredstava za ovu namenu. Pored njih samouslužne jedinice za pranje vozila pod pritiskom poznate pod imenom OMV Jet Wash zajedno čine zaštitni znak OMV-a u Srbiji.

Poslednjih meseci OMV Srbija je značajno investirala u performanse perionica vozila. Osim OMV Jet Wash jedinica nedavno je otvorena i najsavremenija automatska perionica u OMV mreži u Srbiji, koja se nalazi na benzinskoj stanici Ada Ciganlija u Beogradu. U njoj se vrši nežno pranje vozila četkama od pene, koje ne zadržavaju vodu i nečistoće sa vozila i u zavisnosti od izabranog programa traju od 6 – 9 minuta.

"Pored brige o ljudima i zaštiti životne sredine, OMV Srbija se trudi da prati inovacije i razvoj tehnologija na ovom polju i investira u modernizaciju i zamenu postojećih uređaja. Kombinacija tehnologije i stručnosti osoblja u našim perionicama, kao i vrhunski standard objekata za pranje, garantuju savršen krajni rezultat pranja", rekao je tim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Decebal Tudor.

Svi potrošači koji se na benzinskim stanicama OMV Srbija do 30. aprila 2018. odluče za uslugu kompletnog Top Wash ili Jet Wash pranja na poklon će dobiti osveživač vazduha, kao i bilo koju vrstu toplog napitka (VIVA kafa ili čaj) iz VIVA restorana na OMV benzinskoj stanici.

Tehnološkim inovacijama primenjenim u svim OMV perionicama vozila garantuje se mala potrošnja vode, kao i to da se odlaganjem otpadne vode iz ovih objekata, poštuje očuvanje životne sredine i ispunjavaju sve norme propisane zakonom.

Sa izvanrednim uslugama pranja automobila, OMV Srbija nudi potrošačima doživljaj sa dodatnom vrednošću i boljim uslugama, koje predstavljaju srž OMV brenda. Zajedno sa vrhunskim gorivima MaxxMotion i VIVA prodavnicama/restoranima to predstavlja osnovu svih OMV aktivnosti personifikovanih u obećanju brenda We Care More.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 20 milijardi evra i oko 20.700 zaposlenih u 2017. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima kao što su Severno more, Bliski istok i Afrika, kao i Rusija. Dnevna proizvodnja u 2016. je iznosila približno 348.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV je krajem 2017. imao godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2017. prodao gas u vrednosti od 113 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja