Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Izvučeni dobitnici OMV Letnje nagradne igre osvoji Audi A3

  • Dobitnik automobila Audi A3 Limousine 1.4 TFSI је Vladan Ćirić iz Smedereva
  • Izvučeni i dobitnici 33 vaučera za gorivo u vrednosti od RSD 10.000Veliko intersovanje za nagradnu igru

U utorak 30. juna u podne izvučeni su dobitnici Letnje nagradne igre, osvoji Audi A3 koju je organizovala kompanija OMV Srbija. Pored glavne nagrade, automobila Audi A3 Limousine 1.4 TFSI , izvučena su imena još 33 srećna dobitnika vaučera za gorivo u vrednosti od po RSD 10.000. Interesovanje potrošača za ovu nagradnu igru je bilo veliko o čemu govori i broj prispelih bonus kartica.

Dobitnik glavne nagrade, automobila Audi A3 Limousine 1.4 TFSI je Vladan Ćirić iz Smedereva. Tokom primopredaje automobila on je izjavio da mu je prva reakcija bila šok i neverica, jer je mislio da se neko šali sa njim i da još uvek ne može da veruje da je dobio ovaj vrhunski automobil. I njegovi ukućani su reagovali slično, a nagradi se najviše obradovala 12-godišnja ćerka, jer se do skoro ova porodica vozila u starom automobilu.

Direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor ovim povodom je izjavio: "Kao i na svim tržištima na kojima posluje, pa i u Srbiji, OMV u središtu pažnje ima svoje potrošače. Pored goriva vrhunskog kvaliteta, kao i drugih proizvoda i usluga na OMV benzinskim stanicama, usmereni smo i na to da naši potrošači budu nagrađeni za svoju lojalnost, tako da je i ova nagradna igra samo jedna od takvih aktivnosti. Drago mi je da smo danas obradovali 34 srećna dobitnika."

Glavna nagrada Audi A3 Limousine 1.4 TFSI, automobil je jedinstvenog dizajna nemačkog proizvođača, kojim je istaknut njegov sportski karakter, a dinamika je ubedljiva u svakoj vožnji. A3 predstavlja tipičan Audi, koji je opet sa mnogim karakteristikama drugačiji i inovativniji od svojih prethodnika.

Pravila igre su bila vrlo jednostavna i do mogućnosti za osvajanje neke od nagrada se stizalo vrlo lako: sa potrošenih RSD 2.000 za bilo koju kupovinu na OMV benzinskim stanicama. Sa svakom kupovinom goriva ili proizvoda i usluga na OMV benzinskim stanicama u vrednosti od RSD 1.000 potrošači su dobijali po jedan pečat na bonus kartici. Svi potrošači koji su želeli da učestvuju u nagradnoj igri trebalo je da prilože karticu koja je na sebi imala dva pečata, zajedno sa Kopijama br.1 fiskalnog računa. Popunjenu karticu sa traženim podacima trebalo je ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazila na svakoj benzinskoj stanici. Pored toga svaka bonus kartica sa dva pečata direktno je omogućavala kupcima da dobiju "Save&Drive" formular za registraciju. Međutim, čak i po završetku ove promocije ponuda "Save&Drive" kartica je ostala i dalje da važi za lojalne OMV kupce. Rok za dostavljanje popunjenih bonus kartica bio je 29. jun 2015. u 00:00 h. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 34 nagrade, bilo je moguće dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre.

Celokupna lista svih 34 dobitnika je objavljena na www.omv.rs.

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima, uslugom pranja automobila, i dodatnim uslugama, a OMV VIVA nudi brze obroke i osveženja. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 36 milijardi evra i oko 25.500 zaposlenih u 2014. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu  OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2014. je iznosila približno 309.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i približno 4.100 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2014. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je 2014. prodao približno 123 teravat časova (TWh) gasa.

Pretraga motornih ulja