Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Jedinstvenom formulom OMV MaxxMotion goriva do čistog i efikasnog motora

  • Specijalna moderna formula obezbeđuje čist motor i duži životni vek motora
  • Najbolji rezultati u vožnji kroz redovnu upotrebu OMV MaxxMotion goriva
  • OMV MaxxMotion goriva su prvi izbor automobilskog asa Miloša Pavlovića i  renomiranog proizvođača vozila Audi

OMV MaxxMotion goriva uz jedinstvenu formulu aditiva omogućavaju dostizanje punog potencijala motora automobila. Specijalna formulacija goriva, posebno osmišljena za OMV MaxxMotion goriva, čini sagorevanje efikasnijim, dok savremen paket aditiva pomaže uklanjanju naslaga i sprečava nastanak novih, zbog čega motori u vozilima najnovije generacije rade bolje i duže.* 

Ovaj efekat je trenutan i postaje aktivan već sa prvim sipanjem premijum goriva, ali je važno naglasiti da zbog posebnih aditiva i specijalnih molekula u formulaciji za čišćenje unutrašnjosti motora, OMV MaxxMotion goriva pružaju sveobuhvatne performanse naročito kroz kontinuiranu upotrebu. 

„OMV savetuje svojim potrošačima da za najbolje rezultate u vožnji dosledno koriste OMV MaxxMotion goriva, jer je motoru automobila potrebna stalna i kvalitetna nega, kako na svakodnevnim, tako i na dužim putovanjima“, objasnio je direktor maloprodaje u OMV Srbija Nikola Bozalo.

Podsećajući korisnike na brojne prednosti ovog goriva, Bozalo je dodao: „Benzin OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše ocene kvaliteta zadovoljavajući uslove Svetske povelje o gorivu kategorije 5**. Ispunjenje ocena vrhunskog kvaliteta automobilske industrije ističe vodeću ulogu OMV na polju istraživanja tehnologije goriva i njenom razvoju.“ 

Posebne vrste aditiva u OMV MaxxMotion gorivima sprečaju koroziju unutar motora, što značajno produžava njegov životni vek. 

Naš proslavljeni automobilski as Miloš Pavlović takođe naglašava da u Srbiji uvek bira OMV MaxxMotion goriva koja obezbeđuju punu kontrolu rada motora u svakoj situaciji zahvaljujući svojim izvanrednim odlikama. Vrhunskim kvalitetom svojih goriva, OMV je potvrdio i dugogodišnju saradnju sa nemačkim premium brendom Audi.    

*Prednosti variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde (SRPS EN 228 kada je reč o benzinu i SRPS EN 590 kada je reč o dizelu). 

** OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše propise (kategorije 5) u skladu sa Svetskom poveljom o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter.


Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 20 milijardi evra i sa oko 20.700 zaposlenih u 2017. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima kao što su Severno more, Bliski istok i Afrika, kao i Rusija. Dnevna proizvodnja u 2017. je iznosila približno 348.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu u tri rafinerije kojima upravlja OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. OMV upravlja postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2017. prodao gas u vrednosti od 113 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. Agencija za procenu održivog rejtinga ISS-oekom je ocenila OMV vrhunskim rangom (Prime Rating), a OMV se nalazi na listi održivosti indeksa berze Dau Džons (Dow Jones Sustainability Index).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com
 

img_OMV MaxxMotion_1

img_OMV MaxxMotion_2

img_OMV MaxxMotion_3

Pretraga motornih ulja