Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Jednostavno i brzo plaćanje računa na OMV benzinskim stanicama

img_Usluga platnog prometa

  • OMV Serbia started cooperation with iPay for payment services
  • Osim plaćanja računa može se kupiti i virtuelni e-novac za plaćanja putem interneta
  • Bezbrižno plaćanje tokom jula - bez provizije 

OMV Srbija, u saradnji sa kompanijom iPay, pripremila je uslugu brzog i lakog plaćanja računa tokom čitavog dana, kao i mogućnost kupovine „virtuelnog e-novca“. Zahvaljujući novoj usluzi korisnici mogu da plate redovne mesečne račune gotovinom ili platnim karticama Viza, Master i Dina na OMV benzinskim stanicama, bez nepotrebnog čekanja u redovima u bankama i poštama.

Novom uslugom je omogućena i kupovina e-novca. Zamena e-novca za gotovinu vrlo je jednostavna, a e-novac se putem vaučera koristi prilikom onlajn kupovine na domaćim sajtovima kao veoma bezbedno sredstvo koje ne zahteva dugoročno obavezivanje, niti otvaranje računa u banci i troškove održavanja.

Tokom trajanja promotivnog perioda u julu neće se naplaćivati provizija za ovu uslugu. Inače, redovna naknada za plaćanje računa iznosi 45 RSD po računu, za račune do 4500 RSD, ili 1% od iznosa računa za račune iznad 4500 RSD. Moguće je platiti račune za: Telekom Srbija, Telenor, Vip Mobile, Infostan (teritorija Beograda), Orion telekom, Pošta Net i električnu energiju. 

Direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo je podsetio da je OMV od trenutka dolaska na tržište Srbije OMV prednjači po pitanju kvaliteta usluge i ponude najkvalitetnijih proizvoda. „Nastojali smo da našim dugogodišnjim potrošačima uvođenjem usluge plaćanja računa na benzinskoj stanici ponudimo dodatni kvalitet i pokažemo da mislimo na njih, štedeći im vreme“, naglasio je Bozalo.

Usluga je dostupna na većem broju OMV benzinskih stanica u Srbiji, a tačan spisak lokacija je možete videti na sajtu OMV Srbija. Detaljnije informacije o samoj usluzi su dostupne na sajtu kompanije iPay

Na OMV benzinskim stanicama, pored usluge platnog prometa, na raspolaganju je takođe i niz dodatnih usluga, poput: menjačnice, preuzimanja i isporuke pošiljki, ulaznice za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, kupovine i dopune TAG uređaja za brzi prolazak naplatnih rampi duž čitave teritorije Srbije, članska karta AMSS, slanja poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića kao i kupovine poklon kartica, ali i slanja ili primanja novca u preko 200 zemalja sveta putem mreže Western Union-a.
 

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 20 milijardi evra i sa oko 20.700 zaposlenih u 2017. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima kao što su Severno more, Bliski istok i Afrika, kao i Rusija. Dnevna proizvodnja u 2017. je iznosila približno 348.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu u tri rafinerije kojima upravlja OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. OMV upravlja postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2017. prodao gas u vrednosti od 113 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. Agencija za procenu održivog rejtinga ISS-oekom je ocenila OMV vrhunskim rangom (Prime Rating), a OMV se nalazi na listi održivosti indeksa berze Dau Džons (Dow Jones Sustainability Index).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja