Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Jednostavno i brzo plaćanje računa na OMV benzinskim stanicama

  • OMV Serbia started cooperation with iPay for payment services
  • Osim plaćanja računa može se kupiti i virtuelni e-novac za plaćanja putem interneta
  • Bezbrižno plaćanje tokom jula - bez provizije 

OMV Srbija, u saradnji sa kompanijom iPay, pripremila je uslugu brzog i lakog plaćanja računa tokom čitavog dana, kao i mogućnost kupovine „virtuelnog e-novca“. Zahvaljujući novoj usluzi korisnici mogu da plate redovne mesečne račune gotovinom ili platnim karticama Viza, Master i Dina na OMV benzinskim stanicama, bez nepotrebnog čekanja u redovima u bankama i poštama.

Novom uslugom je omogućena i kupovina e-novca. Zamena e-novca za gotovinu vrlo je jednostavna, a e-novac se putem vaučera koristi prilikom onlajn kupovine na domaćim sajtovima kao veoma bezbedno sredstvo koje ne zahteva dugoročno obavezivanje, niti otvaranje računa u banci i troškove održavanja.

Tokom trajanja promotivnog perioda u julu neće se naplaćivati provizija za ovu uslugu. Inače, redovna naknada za plaćanje računa iznosi 45 RSD po računu, za račune do 4500 RSD, ili 1% od iznosa računa za račune iznad 4500 RSD. Moguće je platiti račune za: Telekom Srbija, Telenor, Vip Mobile, Infostan (teritorija Beograda), Orion telekom, Pošta Net i električnu energiju. 

Direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo je podsetio da je OMV od trenutka dolaska na tržište Srbije OMV prednjači po pitanju kvaliteta usluge i ponude najkvalitetnijih proizvoda. „Nastojali smo da našim dugogodišnjim potrošačima uvođenjem usluge plaćanja računa na benzinskoj stanici ponudimo dodatni kvalitet i pokažemo da mislimo na njih, štedeći im vreme“, naglasio je Bozalo.

Usluga je dostupna na većem broju OMV benzinskih stanica u Srbiji, a tačan spisak lokacija je možete videti na sajtu OMV Srbija. Detaljnije informacije o samoj usluzi su dostupne na sajtu kompanije iPay

Na OMV benzinskim stanicama, pored usluge platnog prometa, na raspolaganju je takođe i niz dodatnih usluga, poput: menjačnice, preuzimanja i isporuke pošiljki, ulaznice za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, kupovine i dopune TAG uređaja za brzi prolazak naplatnih rampi duž čitave teritorije Srbije, članska karta AMSS, slanja poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića kao i kupovine poklon kartica, ali i slanja ili primanja novca u preko 200 zemalja sveta putem mreže Western Union-a.
 

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 20 milijardi evra i sa oko 20.700 zaposlenih u 2017. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima kao što su Severno more, Bliski istok i Afrika, kao i Rusija. Dnevna proizvodnja u 2017. je iznosila približno 348.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu u tri rafinerije kojima upravlja OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. OMV upravlja postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2017. prodao gas u vrednosti od 113 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. Agencija za procenu održivog rejtinga ISS-oekom je ocenila OMV vrhunskim rangom (Prime Rating), a OMV se nalazi na listi održivosti indeksa berze Dau Džons (Dow Jones Sustainability Index).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja