Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Kompleti ulaznica za Evropsko prvenstvo u vaterpolu na OMV Srbija benzinskim stanicama

  • Ulaznice za Evropsko prvenstvo u vaterpolu ekskluzivno u pretprodaji na OMV benzinskim stanicama
  • Pretprodaja ulaznica traje samo sedam dana i u tom periodu obezbeđen je značajan popust
  • Do početka prvenstva koje se igra u Kombank Areni ostalo manje od 100 dana

Kompleti ulaznica za sve mečeve, ukupno 100 utakmica, moći će ekskluzivno da se kupe u pretprodaji na svim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Pretprodaja će trajati samo sedam dana, od 12. do 19. oktobra, i u tom periodu kompleti ulaznica će biti znatno jeftiniji. Na benzinskim stanicama OMV Srbija izdavaće se vaučeri, a posebno osmišljene karte će moći da se preuzmu u poslovnici Eventima u TC Ušće.   

U redovnoj prodaji, osim na benzinskim stanicama OMV, kompleti karata će moći da se pribave na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem interneta na sajtu www.eventim.rs. Cena kompleta ulaznica za prvu kategoriju u pretprodaji je 12.500 dinara, dok je u redovnoj prodaji 14.000 dinara. Za drugu kategoriju karta u pretprodaji treba izdvojiti 10.500 dinara, dok je cena u redovnoj prodaji 12.000 dinara. Za treću kategoriju karte u pretprodaji koštaju 9.000, a u redovnoj prodaji 10.000 dinara.

Do početka 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu na kome će Beograd po drugi put biti domaćin, ostalo je manje od 100 dana. U nedelju 4. oktobra su žrebom određeni sastavi grupa, a pretprodaja kompleta ulaznica za kontinentalni šampionat počinje 12. oktobra.

Utakmice na 32. Evropskom šampionatu u vaterpolu igraće se u Kombank Areni u Beogradu koja će sa dva montažna bazena biti specijalno adaptirana za tu priliku. Kapacitet Kombank arene biće 12.000 mesta, pa će Beograd i svi ljubitelji vaterpola u Srbiji biti u prilici da obore rekord po broju gledalaca ne samo na jednoj utakmici na evropskim prvenstvima, već i po ukupnoj posećenosti na šampionatima Starog kontinenta. Reprezentacija Srbije aktuelni je svetski prvak, a od 2001. redovni je osvajač medalja na velikim takmičenjima.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 36 milijardi evra i oko 25.500 zaposlenih u 2014. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu  OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2014. je iznosila približno 309.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 4.100 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2014. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je 2014. prodao približno 114 teravat časova (TWh) gasa. 

Action Global Communications
Press: Srdjan Crnogorac  Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja