Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Kompleti ulaznica za Evropsko prvenstvo u vaterpolu na OMV Srbija benzinskim stanicama

  • Ulaznice za Evropsko prvenstvo u vaterpolu ekskluzivno u pretprodaji na OMV benzinskim stanicama
  • Pretprodaja ulaznica traje samo sedam dana i u tom periodu obezbeđen je značajan popust
  • Do početka prvenstva koje se igra u Kombank Areni ostalo manje od 100 dana

Kompleti ulaznica za sve mečeve, ukupno 100 utakmica, moći će ekskluzivno da se kupe u pretprodaji na svim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Pretprodaja će trajati samo sedam dana, od 12. do 19. oktobra, i u tom periodu kompleti ulaznica će biti znatno jeftiniji. Na benzinskim stanicama OMV Srbija izdavaće se vaučeri, a posebno osmišljene karte će moći da se preuzmu u poslovnici Eventima u TC Ušće.   

U redovnoj prodaji, osim na benzinskim stanicama OMV, kompleti karata će moći da se pribave na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem interneta na sajtu www.eventim.rs. Cena kompleta ulaznica za prvu kategoriju u pretprodaji je 12.500 dinara, dok je u redovnoj prodaji 14.000 dinara. Za drugu kategoriju karta u pretprodaji treba izdvojiti 10.500 dinara, dok je cena u redovnoj prodaji 12.000 dinara. Za treću kategoriju karte u pretprodaji koštaju 9.000, a u redovnoj prodaji 10.000 dinara.

Do početka 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu na kome će Beograd po drugi put biti domaćin, ostalo je manje od 100 dana. U nedelju 4. oktobra su žrebom određeni sastavi grupa, a pretprodaja kompleta ulaznica za kontinentalni šampionat počinje 12. oktobra.

Utakmice na 32. Evropskom šampionatu u vaterpolu igraće se u Kombank Areni u Beogradu koja će sa dva montažna bazena biti specijalno adaptirana za tu priliku. Kapacitet Kombank arene biće 12.000 mesta, pa će Beograd i svi ljubitelji vaterpola u Srbiji biti u prilici da obore rekord po broju gledalaca ne samo na jednoj utakmici na evropskim prvenstvima, već i po ukupnoj posećenosti na šampionatima Starog kontinenta. Reprezentacija Srbije aktuelni je svetski prvak, a od 2001. redovni je osvajač medalja na velikim takmičenjima.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 36 milijardi evra i oko 25.500 zaposlenih u 2014. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu  OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2014. je iznosila približno 309.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 4.100 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2014. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je 2014. prodao približno 114 teravat časova (TWh) gasa. 

Action Global Communications
Press: Srdjan Crnogorac  Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja