Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Kupite vinjete za Bugarsku i iskoristite ponudu brojnih usluga na OMV benzinskim stanicama u Srbiji

Svi koji planiraju put kroz ili u Bugarsku, mogu da obave kupovinu vinjeta za Bugarsku na 9 OMV benzinskih stanica u Srbiji! 

BG Vinjete su dostupne na OMV Srbija benzinskim stanicama: Martinci 1, Bačka Topola 1, Beška 1, Lapovo Jug, Doljevac, Zaječar, Boljevac, Aleksinac i Gradina. 

Dostupne su dnevne, sedmične, mesečne, tromesečne, godišnje i vikend vinjete kategorije K3, za vozila maksimalne mase ne veće od 3,5 tone.

Pored vinjeta za Bugarsku, na OMV benzinskim stanicama širom Srbije dostupne su brojne usluge kao što su TAG uređaji i dopune (na odabranim stanicama), menjačnica, usluga prodaje karata za događaje, preuzimanje i isporuka pošiljki, poklon kartice i članske kartice AMSS… Naravno, najlepše je kada se “putne obaveze” obavljaju u prijatnoj atmoferi i pauzi uz kafu 100% arabica jedinstvenog geografskog porekla i vrhunskog kvaliteta, osveženje VIVA svežim sokovima i zalogajima iz sjajne ponude sveže pripremljenih sendviča koji očekuju sve putnike u VIVA restoranima na OMV benzinskim stanicama.

Pretraga motornih ulja