Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Lepi Brka novo zaštitno lice OMV VIVA sendviča

  • Poznati gastronom i televizijski voditelj Nenad Gladić novo zaštitno lice OMV VIVA restorana
  • VIVA Premium kroasan sendvič i Pesto sendvič idealan izbor tokom letnje pauze 
  • Receptura Lepog Brke garantuje punu fuziju ukusa i jedinstven gastronomski doživljaj 

OMV VIVA restorani predstavili su novu liniju sendviča čije je zaštitno lice poznati gastronom i televizijski voditelj Nenad Gladić, popularniji kao Lepi Brka. Novim sendvičima, napravljenim od najboljih sastojaka u velikim kroasanima, po recepturi Lepog Brke, OMV VIVA restorani nastavljaju dobro poznatu praksu afirmacije izvanredne svežine i vrhunskog kvaliteta svojih proizvoda, jer se sendviči prave na licu mesta prema narudžbinama posetilaca OMV benzinskih stanica. 

Novi sendviči nazvani Premium kroasan sendvič i Pesto sendvič odličan su dodatak VIVA svetu zadovoljstva. A sve zato što su za vreme pauza u VIVA restoranima tokom naporne letnje vožnje idealni i za najprobirljivije kupce koji provode dosta vremena na putu. Ovi potrošači žele da uživaju u trenucima mira u VIVA svetu zadovoljstva, a pauze u VIVA restoranima im pružaju priliku da se opuste i napune baterije uz kvalitetan obrok.

„Sveže pripremljeni sendviči će se naći pred našim gostima posle posebne pripreme a kreirani su u skladu sa zahtevima modernih korisnika naših usluga od sirovina najvišeg kvaliteta i svežine“, rekao je Nikola Bozalo, direktor prodaje OMV Srbija, dodavši da novi prozvodi predstavljaju idealno izbalansiran obrok za pauze tokom dužih putovanja ili u trenucima predaha od gradske vreve.

Lepi Brka je sa svoje strane objasnio da se novi OMV VIVA sendviči  pripremaju prema recepturi koja garantuje punu fuziju ukusa i jedinstven gastronomski doživljaj: „Gosti OMV VIVA restorana imaju priliku da uživaju u dva nova ukusa sa kvalitetnim proizvodima od mesa i sa svežim povrćem u izvrsnim kroasanima, uz dodatak pesto sosa“, istakao je omiljeni TV kuvar. 

Sve VIVA obroke odlikuje najviši kvalitet, i u njima se može uživati na licu mesta ili u pokretu. U skladu sa zahtevima posetilaca najprefinjenijih ukusa, VIVA svet zadovoljstva nastoji da u svako doba održi visoke standarde bogatom ponudom svežih proizvoda najboljeg sastava i izrade. VIVA restorani su takođe poznati kod OMV potrošača i po jelima sa roštilja, pripremljenim jelima, koja su samo deo široke VIVA ponude. Za više informacija o OMV benzinskim stanicama sa VIVA prodavnicama/restoranima u Srbiji, posetite www.omv.rs .


Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 20 milijardi evra i sa oko 20.700 zaposlenih u 2017. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima kao što su Severno more, Bliski istok i Afrika, kao i Rusija. Dnevna proizvodnja u 2017. je iznosila približno 348.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu u tri rafinerije kojima upravlja OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. OMV upravlja postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2017. prodao gas u vrednosti od 113 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. Agencija za procenu održivog rejtinga ISS-oekom je ocenila OMV vrhunskim rangom (Prime Rating), a OMV se nalazi na listi održivosti indeksa berze Dau Džons (Dow Jones Sustainability Index).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja