Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Lepi Brka novo zaštitno lice OMV VIVA sendviča

  • Poznati gastronom i televizijski voditelj Nenad Gladić novo zaštitno lice OMV VIVA restorana
  • VIVA Premium kroasan sendvič i Pesto sendvič idealan izbor tokom letnje pauze 
  • Receptura Lepog Brke garantuje punu fuziju ukusa i jedinstven gastronomski doživljaj 

OMV VIVA restorani predstavili su novu liniju sendviča čije je zaštitno lice poznati gastronom i televizijski voditelj Nenad Gladić, popularniji kao Lepi Brka. Novim sendvičima, napravljenim od najboljih sastojaka u velikim kroasanima, po recepturi Lepog Brke, OMV VIVA restorani nastavljaju dobro poznatu praksu afirmacije izvanredne svežine i vrhunskog kvaliteta svojih proizvoda, jer se sendviči prave na licu mesta prema narudžbinama posetilaca OMV benzinskih stanica. 

Novi sendviči nazvani Premium kroasan sendvič i Pesto sendvič odličan su dodatak VIVA svetu zadovoljstva. A sve zato što su za vreme pauza u VIVA restoranima tokom naporne letnje vožnje idealni i za najprobirljivije kupce koji provode dosta vremena na putu. Ovi potrošači žele da uživaju u trenucima mira u VIVA svetu zadovoljstva, a pauze u VIVA restoranima im pružaju priliku da se opuste i napune baterije uz kvalitetan obrok.

„Sveže pripremljeni sendviči će se naći pred našim gostima posle posebne pripreme a kreirani su u skladu sa zahtevima modernih korisnika naših usluga od sirovina najvišeg kvaliteta i svežine“, rekao je Nikola Bozalo, direktor prodaje OMV Srbija, dodavši da novi prozvodi predstavljaju idealno izbalansiran obrok za pauze tokom dužih putovanja ili u trenucima predaha od gradske vreve.

Lepi Brka je sa svoje strane objasnio da se novi OMV VIVA sendviči  pripremaju prema recepturi koja garantuje punu fuziju ukusa i jedinstven gastronomski doživljaj: „Gosti OMV VIVA restorana imaju priliku da uživaju u dva nova ukusa sa kvalitetnim proizvodima od mesa i sa svežim povrćem u izvrsnim kroasanima, uz dodatak pesto sosa“, istakao je omiljeni TV kuvar. 

Sve VIVA obroke odlikuje najviši kvalitet, i u njima se može uživati na licu mesta ili u pokretu. U skladu sa zahtevima posetilaca najprefinjenijih ukusa, VIVA svet zadovoljstva nastoji da u svako doba održi visoke standarde bogatom ponudom svežih proizvoda najboljeg sastava i izrade. VIVA restorani su takođe poznati kod OMV potrošača i po jelima sa roštilja, pripremljenim jelima, koja su samo deo široke VIVA ponude. Za više informacija o OMV benzinskim stanicama sa VIVA prodavnicama/restoranima u Srbiji, posetite www.omv.rs .


Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 20 milijardi evra i sa oko 20.700 zaposlenih u 2017. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima kao što su Severno more, Bliski istok i Afrika, kao i Rusija. Dnevna proizvodnja u 2017. je iznosila približno 348.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu u tri rafinerije kojima upravlja OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. OMV upravlja postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2017. prodao gas u vrednosti od 113 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. Agencija za procenu održivog rejtinga ISS-oekom je ocenila OMV vrhunskim rangom (Prime Rating), a OMV se nalazi na listi održivosti indeksa berze Dau Džons (Dow Jones Sustainability Index).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

img_02_Lepi_Brka

img_02_Lepi_Brka
img_01_Lepi_Brka

Pretraga motornih ulja