Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Maksimalna pouzdanost uz zimski OMV MaxxMotion Dizel

  • Zimski OMV MaxxMotion Dizel pouzdan do -38° C najbolji na tržištu Srbije
  • Počev od decembra dostupan na svim OMV Srbija benzinskim stanicama
  • Nastavak dugogodišnje saradnje OMV Srbija sa Audijem i Milošem Pavlovićem koji preporučuju upotrebu OMV MaxxMotion premijum goriva

Tokom zimske sezone vlasnici vozila sa dizel motorima treba više pažnje da posvete karakteristikama goriva kako bi obezbedili optimalno startovanje motora i pouzdanu vožnju. Zimski OMV MaxxMotion Dizel -38° C* je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim iz austrijskog OMV Inovativnog centra, čiji su kvalitet konstantno unapređivali, da bi poslednjih godina došli do proizvoda kojim je potvrđena liderska pozicija ne samo u Srbiji, već i u zemljama regiona. Zbog toga zimski OMV MaxxMotion Dizel koji je pouzdan do -38° C* je idealno rešenje za hladne zimske dane. OMV Srbija je nastavila uspešnu dugogodišnju saradnju sa renomiranim proizvođačem automobila Audi i proslavljenim srpskim automobilskim asom Milošem Pavlovićem koji preporučuju upotrebu vrhunskih goriva OMV MaxxMotion.

Iskustvo od preko 50 godina, koje je kompanija OMV posvetila razvoju vrhunskih proizvoda, garantuje i visok kvalitet MaxxMotion goriva. Zimska formula premijum goriva OMV MaxxMotion dizel sa svojim specijalnim aditivima i komponentama, omogućava za vreme niskih temperatura najbolje osobine dizel goriva na tržištu. Neprekidno unapređujući kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizel-a -38° C*, OMV je dokazao lidersku poziciju uspevši da ponudi najbolji dizel na tržištu Srbije. Spuštajući sve niže tačku filtrabilnosti zimskog dizela, OMV Srbija je svojim potrošačima obezbedila po tom pitanju najveći postojeći komfor na tržištu.

"Pre više zima OMV Srbija je postala prva mreža koja nudi vrhunski zimski dizel sa jasnom komunikacijom o prednostima za korisnike: tačke filtrabilnosti (cold filter plugging point (CFPP))", rekao je tim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Decebal Tudor.

On je zatim dodao: "Od tada je svake zime OMV Srbija konstantno poboljšavala ovu CFPP prednost. Najbolji dokaz da su zimski OMV MaxxMotion Diesel pouzdan i do -38° C izuzetno dobro prihvatili naši kupci, je da smo tokom hladnih zimskih meseci prodali mnogo više ovog premijum dizela nego osnovnog. Ponosni smo što će tokom nadolazeće zime OMV Srbija opet ponuditi najbolji zimski OMV MaxxMotion Diesel -38° C CFPP svojim potrošačima."

OMV je nastavio uspešnu višegodišnju saradnju sa nemačkim proizvođačem automobila Audijem, kao i sa Milošem Pavlovićem trostrukim šampionom sveta u auto sportu, koji baš zbog svih svojih karakteristika, preporučuju korišćenje OMV MaxxMotion premijum goriva.

* -38° C je CFPP vrednost prema SRPS EN 590 standardu. Prednosti koje zimski OMV MaxxMotion Dizel pruža variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima bez aditiva, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde koji su u skladu sa EN 590.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 19 milijardi evra i oko 22.500 zaposlenih u 2016. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj. Dnevna proizvodnja u 2016. je iznosila približno 311.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV je krajem 2016. imao godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 10 zemalja (uključujući i Tursku). OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2016. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 109 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja