Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Na vaša putovanja iz snova pravo sa OMV benzinskih stanica

  • Prilika da pred sezonu putovanja potrošači obnove svoj putni aksesoar kvalitetnim proizvodima italijanskog proizvođača
  • Sakupljanjem bonus poena je moguće veoma jednostavno doći do popusta i od čak 69%
  • Ponudu za ovu povoljnu kupovinu kofera, torbi i aksesoara je moguće iskoristiti samo do 4. juna

Redovnom kupovinom na OMV stanicama svi potrošači imaju priliku da ove godine pred letnju sezonu putovanja obnove svoj putni aksesoar kvalitetnim proizvodima italijanskog proizvođača "i santi". U ponudi se nalaze koferi, torbe i aksesoar iz "Exclusive" linije poznatog italijanskog proizvođača. Ovi proizvodi garantuju kupcima mnogo lepih uspomena sa raznih putovanja, jer su "i santi" proizvodi izrađeni od kvalitetnih materijala čija je odlika zavidna izdržljivost i mala težina. A do njih je veoma lako doći, jer redovnom kupovinom na OMV stanicama dobijaju se bonus poeni za svakih RSD 500 potrošenih za proizvode i usluge plaćenih prilikom redovnih poseta stanicama.

Bonus poeni se sakupljaju za svaku kupovinu širom mreže OMV benzinskih stanica u Srbiji. Plaćanjem bilo koje vrste goriva i/ili usluga na OMV i VIVA u vrednosti od 500 RSD dobija se jedan bonus poen. Kada se sakupi pet ili deset bonus poena, bonus kartica je kompletirana što automatski potrošačima daje mogućnost da sa čak 69% popusta kupe "i santi" ® proizvode. Bonus poene je moguće sakupljati do 4. juna 2017, a "i santi" ® proizvode je po povlašćenim cenama moguće kupiti do 18. juna 2017.

Ovim povodom marketing menadžer u OMV Srbija Željana Radović je izjavila: "Sa ovom promocijom naši verni potrošači dobili su priliku da dok sipaju gorivo i prave predah od vožnje u VIVA prodavnicama i restoranima povoljno kupe kvalitetne proizvode. S njom smo ponudili iskustvo dodate vrednosti i bolje usluge, koja je u osnovi našeg brenda i predstavlja osnovu svih naših aktivnosti oličenu We care More filozofijom. Verujem da će se mnogi od njih odlučiti da iskoriste ovu šansu, jer sezona odmora je pred nama".

Višenamenski proizvodi iz EXCLUSIVE linije idealni su za poslovna putovanja, kratka vikend putovanja, porodične odmore i urbani stil života. Ova nova jedinstvena kolekcija kombinuje italijansku tradiciju sa konstantnom potragom za inovativnim, savremenim proizvodima putničkog prtljaga. Zahvaljujući prepoznatljivom imidžu, modernom urbanom modnom stilu i visokom kvalitetu "i santi" ® brend je postao veoma poznat u Italiji i u mnogim drugim delovima sveta.

Više detalja o ponudi proizvoda u ovoj promociji možete saznati na sajtu OMV Srbija – www.omv.co.rs

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira naftu i gas, invoativnu energiju, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 19 milijardi evra i oko 22.500 zaposlenih u 2016. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj. Dnevna proizvodnja u 2016. je iznosila približno 311.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV je krajem 2016. imao godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 11 zemalja (uključujući i Tursku). OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2016. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 109 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press: Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja