Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Najbolje performanse vozila sa nepobedivim kvalitetom novog OMV MaxxMotion Super 100plus

  • zvucite najbolje iz vašeg automobila, maksimalnu snagu i zaštitu sa novim MaxxMotion Super 100plus
  • OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše ocene kvaliteta zadovoljavajući zahteve Svetske povelje o gorivu kategorije 5
  • MaxxMotion goriva preporučuju Audi i Miloš Pavlović

OMV stoji iza svog obećanja o "više inovacija" nudeći najviše standarde u kvalitetu goriva. Tim OMV inovacija je sproveo temeljno istraživanje kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe savremene tehnologije auto motora. Rezultat: nepobediv kvalitet novog goriva OMV MaxxMotion Super 100plus nudi vozačima novi nivo kvaliteta goriva na svim tržištima OMV maloprodajne mreže. Sve ovo dovodi do veće efikasnosti, optimalne funkcionalnosti i unapređenih performansi. Na taj način OMV MaxxMotion Super 100plus omogućava vozačima da urade nešto posebno za svoja vozila. U okviru promocije novog goriva OMV Srbija je nastavila saradnju sa renomiranim proizvođačem automobila Audijem i sa poznatim vozačem i trostrukim svetskim šampionom u auto sportu Milošem Pavlovićem koji zajedno preporučuju MaxxMotion kao goriva maksimalne snage i zaštite.

"Ponosni smo što možemo da ponudimo novi proizvod koji u potpunosti zadovoljava tehničke zahteve tehnologije modernih vozila," rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor. "Našim trudom uloženim u kreiranje ovog novog goriva pokazali smo da stojimo iza obećanja kupcima oličenog filozofijom "We Care More", a sve zbog "dobrobiti" njihovih vozila, kao i njihovog doživljaja tokom putovanja i vožnje."

Kako bi ispunio ove zahteve, OMV je uskladio razvoj proizvoda sa najvišim propisima koje su definisala vodeća udruženja proizvođača vozila i motora. Benzin OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše ocene kvaliteta zadovoljavajući uslove Svetske povelje o gorivu kategorije 5. Ispunjenje ocena vrhunskog kvaliteta automobilske industrije ističe vodeću ulogu OMV na polju istraživanja tehnologije goriva i njenom razvoju.

Kvalitet goriva igra presudnu ulogu u optimalnoj funkcionalnosti motora

Benzin i poboljšava efikasnost i obezbeđuje optimalnu funkcionalnost i dugotrajnost motora. "OMV MaxxMotion Super 100plus omogućava poboljšanja motora po pitanju snage u donjem opsegu obrtnog momenta, kao i poboljšanja performansi po pitanju ubrzanja," objašnjava Nikolaj Šubert direktor sektora OMV inovacija i razvoja proizvoda. "On sadrži komponente koje su veoma otporne na detonacije u motoru, što posebno ima prednosti kod savremenih motora visokih performansi sa direktnim ubrizgavanjem."

Bolje performanse su samo jedna od prednosti novog OMV MaxxMotion Super 100plus koje se nude vlasnicima automobila i vozačima. Benzin igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnosti savremenih vozila i motora. Inovativni aditivi sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celom sistemu za gorivo. Postojeće naslage na usisnim ventilima se uspešno uklanjaju. Sve ovo produžava životni vek i efikasnost motora.

Ispunjavanje uslova udruženja automobilske industrije

Svetsku povelju o gorivu izdala su udruženja automobilske industrije i njom je definisano pet kategorija kvaliteta benzina, svaka se odnosi na specifične komponente i vrednosti. Njen cilj je promovisanje optimalnog kvaliteta i prilagođavanje specifikacija benzina sa najvišim zahtevima proizvođača vozila i motora. Kategorija 5, najviši stepen kvaliteta, služi kao referentna tačka.

"Preduzeli smo velike mere u razvoju kako bismo ispunili te ocene kvaliteta", dodao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor. "Međutim, na kraju sve se svodi na naše korisnike i prednosti koje može da im ponudi ovaj novi proizvod. Mi sa radošću očekujemo vozače na OMV benzinskim stanicama da isprobaju kako novo OMV MaxxMotion gorivo omogućava maksimalne performanse od trenutka kada ga sipaju u rezervoar."

* OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše zahteve (kategorije 5) koje je donela Svetska povelja o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter. Poboljšane performanse i efikasnost sagorevanja zbog visokog oktanskog broja od min. 100 RON i efekta čišćenja goriva na usisnim ventilima. Prednosti zavise od vozila, ponašanja u vožnji i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde u skladu sa EN 228.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 19 milijardi evra i oko 22.500 zaposlenih u 2016. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj. Dnevna proizvodnja u 2016. je iznosila približno 311.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV je krajem 2016. imao godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 10 zemalja (uključujući i Tursku). OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2016. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 109 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja