Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Nepobediv kvalitet uz zimski OMV MaxxMotion Dizel

  • OMV nudi nepobediv kvalitet od sada uz poboljšane performanse zimskog OMV MaxxMotion Dizela
  • Maksimalna zaštita za potrošače u Srbiji uz zimski OMV MaxxMotion Dizel sada i do -38°C*
  • Nemački proizvođač automobila visoke klase, Audi, preporučuje korišćenje zimskog OMV MaxxMotion Dizela

Nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela utkan je u njegovu specijalnu formulu i od sada ima još bolje performanse sa kojima se ističe čak i na vrlo niskim temperaturama, i to do -38°C*. Ovaj vrhunski OMV MaxxMotion Dizel poboljšava performanse i produžava životni vek motora, zbog čega ga OMV preporučuje za korišćenje u svim zimskim uslovima. Premijum klasa goriva, OMV MaxxMotion, dostupna je potrošačima u Srbiji još od 2013. godine. Svake godine OMV konstantno poboljšava performanse zimskog OMV MaxxMotion Dizela koji njegovim korisnicima obezbeđuje, bolje performanse na putu, zaštitu motora i više pređenih kilometara.

Uz zimski OMV MaxxMotion Dizel izvanredne performanse motora dolaze do izražaja u svim zimskim uslovima i ono su što vlasnici vozila sa dizel motorima sada traže. Zimski OMV MaxxMotion Dizel sa svojom formulom i karakteristikama pruža svu neophodnu pažnju vozačima i njihovim vozilima, kako bi oni mogli da se posvete pouzdanoj vožnji i da bi obezbedili optimalno startovanje motora. Zimski OMV MaxxMotion Dizel je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim OMV iz Austrije i ima tačku stinjavanja (Cold Filter Plugging Point (CFPP)) do -38°C*. Njegova inovativna formula obezbeđuje čistoću motora i uklanja postojeće naslage i nečistoće, omogućujući ne samo izuzetno čisto sagorevanje, već samim tim i nisku emisiju gasova.

"OMV Srbija je oduvek imala fokus na kvalitetu goriva, tako je i ovog puta sa zimskim OMV MaxxMotion Dizelom -38°C*, koji je dokaz najvišeg kvaliteta. Prethodnih godina uspevali smo konstantno da unapređujemo zimski OMV MaxxMotion Dizel i bili smo jedini na tržištu koji smo svake zime dokazujući svoju lidersku poziciju uspevali da ponudimo nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela", rekao je tim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Decebal Tudor.

OMV je nastavio uspešnu višegodišnju saradnju sa nemačkim proizvođačem automobila visoke klase, Audijem, koji baš zbog svih svojih karakteristika, preporučuje korišćenje svih OMV MaxxMotion goriva, pa i ove njegove varijante, zimskog OMV MaxxMotion Dizela.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 23 milijardi evra i oko 24.100 zaposlenih u 2015. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U „ Upstream“ poslovnom segmentu OMV se fokusira na tri ključna regiona – Centralna i istočna Evropa (Rumunija i Austrija), Severno more, kao i Bliski istok i Afrika – i odabrane oblasti razvoja. Dnevna proizvodnja u 2015. je iznosila približno 303.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2015. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2015. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 110 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications

Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja