Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela pruža punu podršku kada temperature padnu ispod nule

Beograd, 18. januara 2017. – Zimske temperature ispod nule su opet pred nama. Vremenska prognoza za Srbiju predviđa niske temperature u narednom periodu, a posebno na jugu Srbije. Dugi periodi hladnog vremena zahtevaju posvećivanje više pažnje karakteristikama goriva kako bi se osiguralo optimalno startovanje motora i pouzdana vožnja. Točenje zimskog OMV MaxxMotion Dizela rešava ove izazove. Kao gorivo nepobedivog kvaliteta zimski OMV MaxxMotion Dizel obećava pouzdan start motora u svim zimskim uslovima.
 
Zimi je uvek neophodno posvetiti više pažnje karakteristikama goriva kako bi se obezbedilo optimalno startovanje automobila i sigurna vožnja. Zimski OMV MaxxMotion Dizel je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim OMV iz Austrije, a omogućava odlične performanse motora u svim zimskim uslovima. Priprema vašeg vozila za vožnju zimi je prilično laka ukoliko se pridržavate saveta OMV-a za hladno vreme:

  • Sipajte zimski OMV MaxxMotion Dizel kako biste obezbedili pouzdanost u radu motora vašeg automobila.      
  • Proverite zaštitni sloj i farbu na automobilu. Da biste sprečili korozivno dejstvo soli, izaberite OMV Top Wash program pranja kojim se takođe pere i donji deo vašeg automobila. 
  • Napunite posude za rashladnu tečnost i za tečnost za pranje stakala proizvodima koji se ne smrzavaju. OMV Caristal tečnost za stakla/zaštitu od mraza odlaže formiranje leda na vašem vetrobranu i štiti funkcionisanje mlaznica za stakla. Jasna vidljivost je ono što je neophodno zimi! 
  • Redovno čistite staklo vašeg vetrobrana i sa unutrašnje strane kako biste izbegli njegovo magljenje. 
  • Proverite stanje pomoćnog alata – grebalice za led, ručne četke, kablova, ćebadi, lanaca za sneg itd. – i držite ih pri ruci. Nešto nedostaje? Novi set se može kupiti na benzinskoj stanici lokalnog OMV partnera.  
  • Ukoliko je moguće, parkirajte preko noći vaše vozilo u garažu ili ispod nekog natkrivenog prostora. Ovo će sprečiti formiranje leda na prozorima vašeg automobila. 

Informacije za uredništvo:
 
OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 23 milijardi evra i oko 24.100 zaposlenih u 2015. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U „ Upstream“ poslovnom segmentu  OMV se fokusira na tri ključna regiona – Centralna i istočna Evropa (Rumunija i Austrija), Severno more, kao i Bliski istok i Afrika – i odabrane oblasti razvoja. Dnevna proizvodnja u 2015. je iznosila približno 303.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2015. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2015. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 110 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte: 

Action Global Communications
Press: Srdjan Crnogorac Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja