Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela pruža punu podršku kada temperature padnu ispod nule

Beograd, 18. januara 2017. – Zimske temperature ispod nule su opet pred nama. Vremenska prognoza za Srbiju predviđa niske temperature u narednom periodu, a posebno na jugu Srbije. Dugi periodi hladnog vremena zahtevaju posvećivanje više pažnje karakteristikama goriva kako bi se osiguralo optimalno startovanje motora i pouzdana vožnja. Točenje zimskog OMV MaxxMotion Dizela rešava ove izazove. Kao gorivo nepobedivog kvaliteta zimski OMV MaxxMotion Dizel obećava pouzdan start motora u svim zimskim uslovima.
 
Zimi je uvek neophodno posvetiti više pažnje karakteristikama goriva kako bi se obezbedilo optimalno startovanje automobila i sigurna vožnja. Zimski OMV MaxxMotion Dizel je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim OMV iz Austrije, a omogućava odlične performanse motora u svim zimskim uslovima. Priprema vašeg vozila za vožnju zimi je prilično laka ukoliko se pridržavate saveta OMV-a za hladno vreme:

  • Sipajte zimski OMV MaxxMotion Dizel kako biste obezbedili pouzdanost u radu motora vašeg automobila.      
  • Proverite zaštitni sloj i farbu na automobilu. Da biste sprečili korozivno dejstvo soli, izaberite OMV Top Wash program pranja kojim se takođe pere i donji deo vašeg automobila. 
  • Napunite posude za rashladnu tečnost i za tečnost za pranje stakala proizvodima koji se ne smrzavaju. OMV Caristal tečnost za stakla/zaštitu od mraza odlaže formiranje leda na vašem vetrobranu i štiti funkcionisanje mlaznica za stakla. Jasna vidljivost je ono što je neophodno zimi! 
  • Redovno čistite staklo vašeg vetrobrana i sa unutrašnje strane kako biste izbegli njegovo magljenje. 
  • Proverite stanje pomoćnog alata – grebalice za led, ručne četke, kablova, ćebadi, lanaca za sneg itd. – i držite ih pri ruci. Nešto nedostaje? Novi set se može kupiti na benzinskoj stanici lokalnog OMV partnera.  
  • Ukoliko je moguće, parkirajte preko noći vaše vozilo u garažu ili ispod nekog natkrivenog prostora. Ovo će sprečiti formiranje leda na prozorima vašeg automobila. 

Informacije za uredništvo:
 
OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 23 milijardi evra i oko 24.100 zaposlenih u 2015. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U „ Upstream“ poslovnom segmentu  OMV se fokusira na tri ključna regiona – Centralna i istočna Evropa (Rumunija i Austrija), Severno more, kao i Bliski istok i Afrika – i odabrane oblasti razvoja. Dnevna proizvodnja u 2015. je iznosila približno 303.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2015. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2015. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 110 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte: 

Action Global Communications
Press: Srdjan Crnogorac Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja