Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Nepobediv zimski OMV MaxxMotion dizel

img_Milos_Pavlovic_preporucuje_zimski_OMV_MaxxMotion_diesel_3x1

  • Pouzdan i do -38° C*
  • Visokokvalitetan sastav goriva postiže efekat čišćenja 

U otežanim zimskim uslovima vožnje vlasnici vozila sa dizel motorima ne treba da brinu jer je od početka decembra na OMV benzinskim stanicama širom Srbije dostupan zimski OMV MaxxMotion Diesel koji je pouzdan do -38o C*.

Optimalno startovanje i očuvanje motora, više pređenih kilometara usled efekta čišćenja i pouzdana vožnja čak i u uslovima oštre zime sinonim su za ovo visokokvalitetno premijum gorivo razvijeno u Austriji. Njegovo korišćenje preporučuju već dugi niz godina Audi i automobilski as Miloš Pavlović.

„Koristim OMV MaxxMotion premijum goriva dugo i nemam nikakvu dilemu- za mene je ovo najbolji zimski dizel i moj siguran izbor u zimskim uslovima vožnje“, poručuje Miloš Pavlović.

Zimska formula premijum goriva OMV MaxxMotion Diesel takođe sadrži 10% više aditiva. Zahvaljujući aditivima i specijalnoj formulaciji goriva, vaš motor će biti zaštićen na duži rok*. Zbog visokokvalitetnog sastava goriva postiže se efekat čišćenja, što osigurava snažan i efikasan proces sagorevanja.

Za više informacija: www.omv.co.rs 

*- 38 C je CFPP vrednost prema SRPS EN 590 standardu. Prednosti koje zimski OMV MaxxMotion Dizel pruža variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima bez aditiva, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde koji su u skladu sa EN 590.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 63 benzinske stanice i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 58 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, inovativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 23 milijarde evra i sa više od 20.000 zaposlenih u 2019. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Centralnoj i istočnoj Evropi, a poseduje i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima, Bliski istok i Afrika, Severno more, Rusija, kao i Azija-Pacifik. Dnevna proizvodnja u 2019. je iznosila približno 487.000 barela (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV upravlja sa tri rafinerije u Evropi i poseduje udeo od 15% u ADNOC Refining and Trading JV, sa godišnjim kapacitetom prerade od 24,9 miliona tona. Pored toga, OMV ima 75% učešća u Borealisu, jednom od vodećih svetskih proizvođača poliolefina. Kompanija upravlja sa oko 2.100 benzinskih stanica u deset evropskih zemalja. OMV rukovodi postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2019. prodao gas u vrednosti od 137 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. OMV podržava prelazak na ekonomiju sa manje ugljenika i postavio je merljive ciljeve za smanjenje intenziteta ugljenika i uvođenje novih energetskih i petrohemijskih rešenja.  

Kontakt za medije:

Action Global Communications
Press:     Srdjan Crnogorac  
Tel:          +381 11 675 01 16
E-mail:   srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja