Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Nova kafa na OMV stanicama: VIVA Classic Selection – kafa zbog koje se pravi pauza više

  • Našu novu kafu čini mešavina Arabike i Robuste, koju gaje najbolji uzgajivači kafe iz Brazila i Indije. Kafa je pržena u Gimoki, jednoj od najprestižnijih pržionica kafe na svetu.
  • Pun ukus sa notama sušenog voća i mlečne čokolade, čini da ova kafa ima manje gorčine i kiselosti, da ima puno kremasto telo i ukus koji dugo ostaje…

Sa svetlom penom i aromama suvog voća, uz nežan ukus mlečne čokolade koja daje kremasto telo, naša nova VIVA Classic Selection kafa je kafa zbog koje se tokom puta pravi pauza više. 
Uzgajivači naše nove kafe su među najboljima u svom poslu, a ukus je neverovatan… Zrno naše VIVA Classic Selection mešavine prži se nešto kraće, svetlije je, a konačni efekat je slabija gorčina i više ukusa sušenog voća i mlečne čokolade. Ova mešavina Arabike iz Brazila (80%) i Robuste iz Indije (20%), ima neodoljiv miris i ukus, koji traju taman do sledeće pauze na OMV stanici.

Razlika koju pravi Direct Trade 

Kao Direct Trade proizvod, ova kafa čini da se osećate baaaš dobro - na više načina. Uz potpunu transparentnost duž čitavog maloprodajnog lanca, Direct Trade (direktna trgovina) znači da možemo da podelimo sa vama odakle tačno dolazi naša kafa, kako je uzgajana, koje metode se koriste za njenu obradu i zašto je tako ukusna. Ovo nam takođe omogućava da izgradimo bliži odnos sa uzgajivačima, starajući se da oni budu adekvatno plaćeni, znatno iznad tržišnih cena.

Da bismo stvorili savršenu harmoniju aroma za novi Classic Selection, pažljivo smo odabrali uzgajivače kafe iz Indije i Brazila. A zatim smo, zajedno sa Gimokom, jednom od najprestižnijih pržionica kafe na svetu, kreirali kafu koja je odnela veliku pobedu u testovima ukusa, u kojima su učestvovali upravo naši VIVA kupci.

Izuzetno smo ponosni što pripremamo našu novu kafu za vas. Nadamo se da ćete je voleti barem onoliko koliko je mi volimo! Iskoristite dan uz novu VIVA Classic Selection kafu.

Pretraga motornih ulja