Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Nova OMV MaxxMotion goriva

  • Nova unapređena zaštitna formula OMV MaxxMotion goriva 
  • Sadržina aditiva povećana za 10% i kod dizela i kod benzina
  • Uvećan broj molekula namenjenih čišćenju produžava životni vek motora 

Industrijski standardi i zahtevi znatno su napredovali tokom poslednjih godina. OMV je, uzimajući u obzir ove standarde, napravio još jedan važan korak napred i poboljšao formulu MaxxMotion goriva. Sadržaj aditiva povećan je za 10% u novom proizvodu. Rezultat: Nova OMV MaxxMotion goriva donose dodatnu vrednost vozačima u Srbiji. 

„Unapredili smo OMV MaxxMotion goriva kako bismo potpuno zadovoljili potrebe tehnologije savremenih motora u automobilima i odgovorili na promenljive potrebe kupaca. Novi MaxxMotion proizvodi uključuju veću dozu aditiva radi unapređenja performansi, smanjenog habanja, održavanja motora čistim i produžavanja njegovog veka na duži rok. Njihova upotreba dovodi do maksimalne efikasnosti motora i čini vaš automobil još pouzdanijim“, kaže direktor OMV odeljenja za razvoj proizvoda i inovacije Nikolaj Šubert (Nikolai Schubert). 

Sadržaj aditiva u MaxxMotion dizelu i benzinu za unapređene performanse

Kako bi predvideo buduća dostignuća u tehnologiji goriva i još više unapredio kvalitet goriva, OMV tim za razvoj i inovacije ostvario je blisku saradnju sa vodećim pripadnicima automobilske industrije, istraživačkim institutima i univerzitetima. Nova povećana doza paketa aditiva za unapređenje performansi dodata je u oba MaxxMotion proizvoda - dizel i benzin.

Aditivi omogućavaju duži životni vek vašeg automobila

Paket inovativnih aditiva za unapređenje performansi sadrži još više molekula namenjenih zaštiti i čišćenju motora koji ga održavaju čistim na duži rok i produžavaju dugoročno njegov radni vek. Ovi molekuli dodatno obezbeđuju dobijanje više energije radi maksimalne snage i maksimalnog ubrzanja.

„Ulažemo stalne napore u poboljšanje naših MaxxMotion goriva“, kaže Nikolaj Šubert. „Važno je da su kupci zadovoljni i da im obezbedimo pozitivan uticaj na efikasnost njihovih vozila, što zauzvrat ima pozitivan uticaj i na životnu sredinu. Unapred se radujemo susretu sa vozačima na našim OMV benzinskim stanicama kako bi i sami iskusili koliko su unapređena OMV MaxxMotion goriva – već sa prvim sipanjem osetiće razliku.“ 

* Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na upoređivanje sa gorivima koja ispunjavaju minimum lokalnih standarda (EN 228 kada je reč o benzinu i EN 590 u slučaju dizela).

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 63 benzinske stanice i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.

OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 58 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft

OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, inovativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 23 milijarde evra i sa više od 20.000 zaposlenih u 2019. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Centrlanoj i istočnoj Evropi, a poseduje i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima, Bliski istok i Afrika, Severno more, Rusija, kao i Azija-Pacifik. Dnevna proizvodnja u 2019. je iznosila približno 487.000 barela (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV upravlja sa tri rafinerije u Evropi i poseduje udeo od 15% u ADNOC Refining and Trading JV, sa godišnjim kapacitetom prerade od 24,9 miliona tona. Pored toga, OMV ima 36% učešća u Borealisu, jednom od vodećih svetskih proizvođača poliolefina. Kompanija upravlja sa oko 2.100 benzinskih stanica u deset evropskih zemalja. OMV rukovodi postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria GmbH upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2019. prodao gas u vrednosti od 137 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. OMV podržava prelazak na ekonomiju sa manje ugljenika i postavio je merljive ciljeve za smanjenje intenziteta ugljenika i uvođenje novih energetskih i petrohemijskih rešenja.

Kontakt za medije: 

Action Global Communications
Srdjan Crnogorac 
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja