Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Nova prilika za OMV potrošače da osvoje Audi A3

  • OMV Srbija pokreće letnju nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti Audi A3 Limousine 1.4 TFSI
  • Vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000 osvaja 33 učesnika nagradne igre
  • Saradnja sa šampionom u kategoriji Lamborghini Super Trofeo Milošem Pavlovićem 

Potrošači će ovog leta imati priliku da kupovinom na OMV benzinskim stanicama širom Srbije osvoje vrednu nagradu: automobil Audi A3 Limousine 1.4 TFSI. Pravila Letnje nagradne igre, osvoji Audi A3 su jednostavna i do mogućnosti za osvajanje neke od nagrada se stiže vrlo lako: sa potrošenih RSD 2.000 za bilo koju kupovinu na OMV benzinskim stanicama. Nagradna igra startuje u ponedeljak, 1. juna i traje do 29. juna. Izvlačenje glavne nagrade će se održati 30. juna 2015. u 12 časova. Pored glavne nagrade, još 33 srećnih učesnika osvojiće vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000.

Sa svakom kupovinom goriva ili proizvoda i usluga na OMV benzinskim stanicama u vrednosti od RSD 1.000 dobija se jedan pečat. Svi potrošači koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da prilože karticu koja na sebi ima dva pečata, zajedno sa Kopijama br.1 fiskalnog računa. Popunjenu karticu sa traženim podacima treba ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazi na svakoj benzinskoj stanici. Rok za dostavljanje popunjenih kupona je 29. jun 2015. u 00:00 h. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 34 nagrade, moguće je dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre. Veliko izvlačenje dobitnika će se održati 30. juna u podne, kada će osim glavne nagrade biti izvučene još 33 nagrade, vaučeri za gorivo u vrednosti od RSD 10.000.

Svaki potrošač koji kompletira kupon stiče pravo da učestvuje u nagradnoj igri i automatski, bez ikakvog uslova, dobija Formular za učešće i Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku da ostvare popust na kupovinu bilo koje vrste goriva.

Kupovinom svih vrsta goriva moguće je ući u konkurenciju za glavnu nagradu, međutim OMV Srbija kao i obično za najbolji doživljaj u vožnji preporučuje MaxxMotion premijum goriva, čije promotivno lice je Miloš Pavlović poznati vozač i evropski i svetski šampion u kategoriji Lamborgini Super Trofeo za 2014. godinu.

Glavna nagrada Audi A3 Limousine 1.4 TFSI, jedinstvenog je dizajna nemačkog proizvođača automobila kojim je istaknut njegov sportski karakter, a njegova dinamika je ubedljiva u svakoj vožnji. A3 predstavlja tipičan Audi, koji je opet sa mnogim karakteristikama drugačiji i inovativniji od svojih prethodnika.

Dodatne informacije moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na www.omv.rs

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 36 milijardi evra i oko 25.500 zaposlenih u 2014. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu  OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2014. je iznosila približno 309.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i približno 4.100 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2014. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je 2014. prodao približno 123 teravat časova (TWh) gasa. 

Pretraga motornih ulja