Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Nova prilika za OMV potrošače da osvoje Audi A3

  • OMV Srbija pokreće letnju nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti Audi A3 Limousine 1.4 TFSI
  • Vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000 osvaja 33 učesnika nagradne igre
  • Saradnja sa šampionom u kategoriji Lamborghini Super Trofeo Milošem Pavlovićem 

Potrošači će ovog leta imati priliku da kupovinom na OMV benzinskim stanicama širom Srbije osvoje vrednu nagradu: automobil Audi A3 Limousine 1.4 TFSI. Pravila Letnje nagradne igre, osvoji Audi A3 su jednostavna i do mogućnosti za osvajanje neke od nagrada se stiže vrlo lako: sa potrošenih RSD 2.000 za bilo koju kupovinu na OMV benzinskim stanicama. Nagradna igra startuje u ponedeljak, 1. juna i traje do 29. juna. Izvlačenje glavne nagrade će se održati 30. juna 2015. u 12 časova. Pored glavne nagrade, još 33 srećnih učesnika osvojiće vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000.

Sa svakom kupovinom goriva ili proizvoda i usluga na OMV benzinskim stanicama u vrednosti od RSD 1.000 dobija se jedan pečat. Svi potrošači koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da prilože karticu koja na sebi ima dva pečata, zajedno sa Kopijama br.1 fiskalnog računa. Popunjenu karticu sa traženim podacima treba ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazi na svakoj benzinskoj stanici. Rok za dostavljanje popunjenih kupona je 29. jun 2015. u 00:00 h. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 34 nagrade, moguće je dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre. Veliko izvlačenje dobitnika će se održati 30. juna u podne, kada će osim glavne nagrade biti izvučene još 33 nagrade, vaučeri za gorivo u vrednosti od RSD 10.000.

Svaki potrošač koji kompletira kupon stiče pravo da učestvuje u nagradnoj igri i automatski, bez ikakvog uslova, dobija Formular za učešće i Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku da ostvare popust na kupovinu bilo koje vrste goriva.

Kupovinom svih vrsta goriva moguće je ući u konkurenciju za glavnu nagradu, međutim OMV Srbija kao i obično za najbolji doživljaj u vožnji preporučuje MaxxMotion premijum goriva, čije promotivno lice je Miloš Pavlović poznati vozač i evropski i svetski šampion u kategoriji Lamborgini Super Trofeo za 2014. godinu.

Glavna nagrada Audi A3 Limousine 1.4 TFSI, jedinstvenog je dizajna nemačkog proizvođača automobila kojim je istaknut njegov sportski karakter, a njegova dinamika je ubedljiva u svakoj vožnji. A3 predstavlja tipičan Audi, koji je opet sa mnogim karakteristikama drugačiji i inovativniji od svojih prethodnika.

Dodatne informacije moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na www.omv.rs

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 36 milijardi evra i oko 25.500 zaposlenih u 2014. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu  OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2014. je iznosila približno 309.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i približno 4.100 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2014. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je 2014. prodao približno 123 teravat časova (TWh) gasa. 

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja