Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Nova specijalna ponuda OMV Srbija za poljoprivrednike

  • OMV nudi subvencionisano gorivo visokog kvaliteta poljoprivrednicima
  • Bonovi za poljoprivrednike sa popustom od 3.5% na redovnu cenu
  • Ukupan popust iznosi oko 5 RSD po litri svakog derivata

Nastavljajući ranije inicijative podrške poljoprivrednicima, OMV Srbija nudi gorivo seoskim gazdinstvima po posebnim uslovima. Na OMV benzinskim stanicama svi registrovani poljoprivrednici mogu da ostvare 3,5% popusta što po sadašnjim cenama goriva iznosi oko 5 RSD po litri svakog derivata.

Posle odluke Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije, kojom je proletos  omogućeno ostvarivanje prava poljoprivrednicima za kupovinu dizela po regresiranoj ceni, OMV Srbija nudi poljoprivrednicima popust od 3,5% prilikom kupovine goriva na OMV Srbija benzinskim stanicama.

Vrlo jednostavnom procedurom prijavljivanja svi registrovani poljoprivrednici mogu da kupe bonove tako što će kontaktirati nadležnu službu OMV Srbija pozivanjem broja telefona 011/207-15-75 ili slanja elektronske poruke na e-mail adresu dis.yu.card@omv.com i dostaviti svoje podatke o registraciji.

Nakon plaćanja fakture, poljoprivrednici dobijaju bonove kojima mogu da kupe bilo koju vrstu goriva uključujući i OMV premijum proizvode – MaxxMotion na svim OMV benzinskim stanicama.

Poljoprivrednici će moći da kupe bonove za gorivo po posebnoj ceni u skladu sa količinama goriva koje je odredilo Ministarstvo nadležno za subvenciju. Dakle, maksimalno u iznosu koji se dobije kada se pomnoži broj hektara obradive površine sa iznosom subvencije od 3.000 RSD.

Uslovi pod kojima poljoprivrednici mogu da ostvare pravo na subvenciju regulisani su od strane Vlade Republike Srbije i poljoprivrednici ih mogu ostvariti nakon procedure obnove registracije poljoprivrednog gazdinstva.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 12% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 44 ljudi, i kreirala je više od 1.300 poslova putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 42,41 milijardi evra i oko 27.000 zaposlenih u 2013. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U poslovnom segmentu "Istraživanje i proizvodnja" (E&P) OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2013. je iznosila približno 288.000 barela dnevno boe/d. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj sa kapacitetom od 2,6 bcm (milijardi kubnih metara). U segmentu "Prerada i plasman" (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i krajem 2013. je imao približno 4.200 benzinskih stanica u 11 zemalja uključujući i Tursku.

Pretraga motornih ulja