Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Novogodišnja OMV jelka puna je ljubavi – i ove godine učestvujemo u humanitarnom izboru

Kompanija OMV Srbija i ove godine učestvuje u humanitarnom izboru za najlepšu novogodišnju jelku koju organizuje hotel „Hyatt Regency“ u Beogradu. 
Iznos prikupljen od participacije na ovoj, 26. po redu tradicinalnoj akciji „Izbor najlepše okićene novogodišnje jelke“ biće doniran BELhospice centru koji će novac iskoristiti za pružanje besplatnih usluga palijativnog zbrinjavanja deci sa životno ograničavajućim bolestima u njihovim domovima.

Tema takmičenja je „Donesimo ljubav i radost ovog Božića”, a mi smo ove godine našu jelku ukrasili u saradnji sa humanitarnom organizacijom „Dečje srce“ . Ova organizacija postoji 19 godina, a njen cilj je pružanje podrške osobama sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama. 

Ukrasi za našu jelku koji su u obliku srca – simbola ljubavi, oslikani su upravo crtežima članova ovog udruženje i njihovim lepim porukama. Neizmernu ljubav koje udruženje “Dečje srce” pruža svojim štićenicima, i ogromnu ljubav koju oni stalno šalju svima nama, želeli smo da prenesemo dalje i mi upravo preko ovog humanitarnog izbora za najlepšu novogodišnju jelku. 

Za najlepše okićenu novogodišnju jelku i ove godine glasa online zajednica na zvaničnoj Facebook stranici hotela „Hyatt Regency Beograd“. Pozivamo vas da glasanjem preko ovog linka i vi budete deo ove lepe humanitarne akcije. 

img_mynews121222

Pretraga motornih ulja