Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Novogodišnje jelke za dečije osmehe

img_OMV jelka Hyatt

Kompanija OMV Srbija učestvuje na 24. humanitarnom izboru za najlepšu novogodišnju jelku koju oragnizuje hotel Hyatt Regency u Beogradu u saradnji sa Udruženjem roditelja dece bubrežnih bolesnika i transplantiranih osoba -Sve za osmeh. 

Tema ovogodišnjeg takmičenja je „Osmeh mnogo daje” a ukupan iznos od participacija kompanija učesnica biće doniran udruženju Sve za osmeh za nabavku aparata neophodnog odeljenju dijalize i transplantacije na Univerzitetskoj dečjoj klinici, koja je jedini centar za dečju dijalizu u regionu. 

Zaposleni u kompanijama učesnicama potrudili su se da duh praznične čarolije utkaju u svoja kreativna rešenja, ukrašavajući jelke koje će biti izložene u centralnom delu hotela u periodu od 05. decembra 2020. do 09. januara 2021. godine. 

„OMV Srbija sa izuzetnim zadovoljstvom i ove godine učestvuje u tradicionalnom humanitarnom Izboru za najlepše okićenu novogodišnju jelku. Osmeh je upravo ono što nam je svima najpotrebnije na prelasku iz izazovne stare u novu godinu i on je našim zaposlenima bio inspiracija za ovako veselu novogodišnju OMV jelku. Drago nam je što i ovom akcijom imamo mogućnost da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije i na taj način izmamimo osmeh na licima dece.“ rekao je ovim povodom Nikola Bozalo, direktor prodaje.

Najlepše okićenu novogodišnju jelku ove godine će, u skladu sa situacijom izazvanom COVID-19 pandemijom, izabrati online zajednica na zvaničnoj facebook stranici hotela Hyatt Regency Beograd.

Glasanje traje od 17 do 22. decembra u podne.

Glas za OMV jelku možete dati „lajkom“ na https://bit.ly/3r0BEYR

Pretraga motornih ulja