Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Novogodišnje jelke za dečije osmehe

Kompanija OMV Srbija učestvuje na 24. humanitarnom izboru za najlepšu novogodišnju jelku koju oragnizuje hotel Hyatt Regency u Beogradu u saradnji sa Udruženjem roditelja dece bubrežnih bolesnika i transplantiranih osoba -Sve za osmeh. 

Tema ovogodišnjeg takmičenja je „Osmeh mnogo daje” a ukupan iznos od participacija kompanija učesnica biće doniran udruženju Sve za osmeh za nabavku aparata neophodnog odeljenju dijalize i transplantacije na Univerzitetskoj dečjoj klinici, koja je jedini centar za dečju dijalizu u regionu. 

Zaposleni u kompanijama učesnicama potrudili su se da duh praznične čarolije utkaju u svoja kreativna rešenja, ukrašavajući jelke koje će biti izložene u centralnom delu hotela u periodu od 05. decembra 2020. do 09. januara 2021. godine. 

„OMV Srbija sa izuzetnim zadovoljstvom i ove godine učestvuje u tradicionalnom humanitarnom Izboru za najlepše okićenu novogodišnju jelku. Osmeh je upravo ono što nam je svima najpotrebnije na prelasku iz izazovne stare u novu godinu i on je našim zaposlenima bio inspiracija za ovako veselu novogodišnju OMV jelku. Drago nam je što i ovom akcijom imamo mogućnost da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije i na taj način izmamimo osmeh na licima dece.“ rekao je ovim povodom Nikola Bozalo, direktor prodaje.

Najlepše okićenu novogodišnju jelku ove godine će, u skladu sa situacijom izazvanom COVID-19 pandemijom, izabrati online zajednica na zvaničnoj facebook stranici hotela Hyatt Regency Beograd.

Glasanje traje od 17 do 22. decembra u podne.

Glas za OMV jelku možete dati „lajkom“ na https://bit.ly/3r0BEYR

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja