Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Novogodišnje jelke za dečije snove

I ove godine OMV Srbija sa radošću učestvuje u humanitarnom izboru za najlepšu novogodišnju jelku koju organizuje hotel Hyatt Regency u Beogradu.

img_Christmas trees for childrens dreams

Ovu jubilarnu, dvadeset petu godinu zaredom, obeležava saradnja Hotela Hyatt Regency Beograd i Novak Đoković Fondacije, pa će ukupan iznos participacije učesnika biti doniran upravo Novak Đoković Fondaciji, i to za adaptaciju i opremanje vrtića „Naša radost” u Boljevcu. Otvaranje ovog vrtića omogućiće da još 25 mališana krene u vrtić.

Slogan ovogodišnjeg takmičenja je „Novogodišnje jelke za dečije snove”, a zaposleni u kompanijama učesnicama potrudili su se da duh praznične čarolije i želju da dečiji snovi budu i ostvareni, utkaju u svaki ukras na jelkama.

Ove jelke biće izložene u centralnom delu hotela Hyatt Regency do 10. januara 2022. godine.

„OMV Srbija i ove godine učestvuje u tradicionalnom humanitarnom Izboru za najlepše okićenu novogodišnju jelku. Raduje nas prilika da kraj godine tradicionalno obeležimo učešćem u ovoj akciji koja će doprineti da se ostvari san mališana iz vrtića „Naša radost“ iz Boljevca, da dobiju nove drugare i da njihov vrtić bude još lepši i bolji.“, rekao je Nikola Bozalo, direktor prodaje OMV Srbija.

Za najlepše okićenu novogodišnju jelku će i ove godine moći da glasa online zajednica na zvaničnoj Facebook stranici hotela Hyatt Regency Beograd.

Glasanje traje do 21. decembra u podne.

Glas za OMV jelku možete dati „lajkom“ na https://bit.ly/3GHCxMW

Pretraga motornih ulja