Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV MaxxMotion dizel omogućava hladan start čak i zimi

  • Na benzinskim stanicama OMV Srbija dostupna formula goriva vrhunskog kvaliteta za upotrebu zimi
  • OMV MaxxMotion dizel omogućava hladan start i optimalan rad u zimskim uslovima na niskim temperaturama čak do -25°C
  • Upotreba ovog OMV MaxxMotion premijum goriva garantuje nekoliko pogodnosti već nakon prvog točenja: bolje performanse, zaštitu motora, smanjenje emisija štetnih gasova i više pređenih kilometara

Nova formula goriva vrhunskog kvaliteta za upotrebu zimi, OMV MaxxMotion dizel  je sada dostupna na 61 OMV benzinskoj stanici u Srbiji. Glavna odlika ovog premijum goriva je da omogućava operativno korišćenje čak i u ekstremnim zimskim uslovima. Ovo gorivo je sada na raspolaganju širom zemlje uz ostala vrhunska OMV MaxxMotion goriva koja su premijerno predstavljena u Srbiji ovog proleća.

OMV MaxxMotion goriva sadrže inovativne aditive koji omogućavaju bolje performanse na putu, zaštitu motora, smanjenje emisije štetnih gasova i više pređenih kilometara. Uz to, korišćenje OMV MaxxMotion dizela tokom zimskog perioda osiguraće siguran start čak i na ekstremno niskim temperaturama do -25°C kada mogu zakazati sve ostale vrste dizel goriva.

"Kako se zima bližila usmeravali smo napore da novo premijum gorivo predstavimo srpskom tržištu. Najvažnija karakteristika OMV MaxxMotion dizela sa zimskom formulacijom aditiva je da je tačka stinjavanja (Cold Filter Plugging Point (CFPP)) do -25 °C. To znači da naši potrošači ne moraju da strahuju čak i u ekstremno hladnim zimskim uslovima,” izjavio je generalni direktor kompanije OMV Božidar Rajić.

Otkada je ušao na tržište Srbije 2001. godine OMV je bio lider na polju kvaliteta i konstantno je uvodio nove proizvode i usluge. Vrhunska OMV goriva su rezultat neprekidnog strateškog procesa inovacija čiji je cilj obezbeđivanje prvoklasnih proizvoda što predstavlja i očekivanja OMV potrošača. OMV MaxxMotion benzini i dizel imaju optimalan sirovinski sastav bez prisustva sumpora. Štaviše inovativni i posebno osmišljen paket aditiva omogućava optimalne performanse motora.

Prednosti OMV MaxxMotion-a

Bolje performanse – specijalni sastav aditiva upotrebljen za OMV MaxxMotion dizel sprečava stvaranje naslaga na brizgaljkama i omogućava obezbeđivanje maksimalnih performansi motora. Korišćenjem MaxxMotion goriva se ne smanjuju performanse motora  tokom  radnog veka, ukoliko se ovo gorivo redovno koristi.

Zaštita motora – OMV MaxxMotion dizel gorivo obezbeđuje bolju zaštitu motora. Inovativna formula održava motor čistim i čak pomaže u uklanjanju naslaga i korozije na delovima motora, sistemu ubrizgavanja goriva i rezervoar, što ima za posledicu duži životni vek motora.

Manja potrošnja goriva - Svakim satom vožnje sa standardnim gorivom u sistemu napajanja talože se naslage, što vremenom dovodi do veće potrošnje goriva. Upotrebom OMV MaxxMotion goriva sprečava se formiranje ovih naslaga, čime se potrošnja goriva vraća na optimum.

Smanjena emisija izduvnih gasova – OMV MaxxMotion goriva upotrebom najsavremenijih aditiva i vrhunskih bio komponenata, održavaju motor čistim i omogućavaju efikasniji rad, a na taj način pozitivno utiču na smanjenu emisiju izduvnih gasova u životnu sredinu.

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001.. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 12% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 44 ljudi, i kreirala je više od 1.300 poslova putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 42,65 milijardi evra i oko 29.000 zaposlenih u 2012. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U sektoru „Istraživanje i proizvodnja“ (E&P) OMV je aktivan u dve ključne zemlje, Rumuniji i Austriji i poseduje balansiran međunarodni portfelj sa proizvodnjom od oko 303.000 barela dnevno boe/d u 2012. U segmentu „Gas i električna energija“ (G&P) OMV je 2012. prodao približno 437 teravat časova (TWh) gasa. U Austriji je OMV operator na 2.000 km dugoj mreži gasovoda sa plasiranih oko 103 bcm (milijardi kubnih metara) u 2012 godini. U segmentu „Prerada i plasman“ (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 22 miliona tona i krajem 2012. je imao približno 4.400 benzinskih stanica u 13 zemalja 

Pretraga motornih ulja