Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV MaxxMotion Dizel sada još bolji, maksimalna pouzdanost zimi do -35C*

  • Inovativna formula MaxxMotion vrhunskog zimskog Dizela razvijena u Austriji
  • MaxxMotion Dizel je sada još bolji, obezbedjuje potrošačima OMV Srbija maksimalnu zaštitu zimi, čak i do -35°C*
  • OMV Srbija preporučuje MaxxMotion Dizel za maksimalne performanse vozila tokom zime

OMV Srbija je prošle godine jedina na tržište Srbije uvela MaxxMotion zimski Dizel, pouzdan do -33C*. Gorivo vrhunskog kvaliteta, pouzdano u zimskim uslovima, naišlo je na odličan prijem kod potrošača, i zbog toga kompanija je odlučila da unapredi njegove karakteristike. Sa specijalnom formulom razvijenom u Austriji, zimski MaxxMotion Dizel sada je još bolji i obezbeđuje maksimalnu pouzdanost čak i na ekstremno niskim temperaturama, do -35°C*. Ovo vrhunsko gorivo uvećava performanse i produžava životni vek motora i zbog toga ga kompanija preporučuje za korišćenje tokom hladnog perioda godine.

Tokom zimske sezone vlasnici vozila sa dizel motorima treba više pažnje da posvete zimskim karakteristikama goriva kako bi obezbedili optimalno startovanje motora i pouzdanu vožnju. MaxxMotion Dizel je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim kompanije OMV iz Austrije, a omogućava izvanredne performanse motora čak i u uslovima oštre zime. Sa tačkom stinjavanja (Cold Filter Plugging Point (CFPP)) do -35°C*, MaxxMotion Dizel predstavlja idealno rešenje za jednostavnu i pouzdanu vožnju tokom hladnih zimskih dana. Inovativna austrijska formula MaxxMotion Dizela osigurava čistoću motora i eliminiše postojeće naslage i nečistoće, omogućujući ne samo izuzetno čisto sagorevanje, već i nižu emisiju.

Iskustvo od preko 50 godina, koje kompanija OMV posvećuje razvoju proizvoda, garantuje visok kvalitet goriva. Zimska formula premijum goriva MaxxMotion Dizel ima specijalne aditive kao i komponente goriva koje omogućavaju odlične osobine na niskim temperaturama.

"MaxxMotion Dizel čini našu ponudu jedinstvenom na tržištu Srbije i sada nudi još bolje karakteristike, jer je pouzdan čak i na -35 stepeni Celzijusove skale*", rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija Decebal Tudor i dodao: "Od kada je 2002. godine ušao na tržište Srbije, OMV je lider na polju kvaliteta i konstantno uvodi nove proizvode i usluge, kao što je naša najvažnija klasa vrhunskih goriva OMV MaxxMotion."

OMV Srbija preporučuje korišćenje MaxxMotion Dizela tokom zime za maksimalne performanse vozila i apeluje na vozače da budu oprezni i odgovorni u vožnji, poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode zimskim uslovima.

Za bezbedniju i nižu potrošnju goriva, OMV Srbija savetuje:

  • proveriti pritisak u pneumaticima
  • ukloniti nepotrebne teške objekte iz vozila
  • ukloniti krovni prtljažnik ukoliko nije potreban
  • ne uključivati grejanje u vozilu na najvišu temperaturu odmah po pokretanju vozila već kada motor postigne radnu temperaturu
  • sipati MaxxMotion Dizel, ne samo zato što povećava broj pređenih kilometara već što obezbeđuje maksimalnu pouzdanost i produžava životni vek motora.

*- 35o C je CFPP vrednost prema SRPS EN 590 standardu. Prednosti koje MaxxMotion Dizel pruža variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima bez aditiva, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde koji su u skladu sa EN 590.

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 36 milijardi evra i oko 25.500 zaposlenih u 2014. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2014. je iznosila približno 309.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 4.100 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2014. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je 2014. prodao približno 114 teravat časova (TWh) gasa.

Za dodatne informacije, kontakt je:

Action Global Communications
Press: Srdjan Crnogorac Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja