Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV MaxxMotion premium goriva dolaze sa jedinstvenom ACTIVEFLOW™ tehnologijom

  • Upotrebom ovog goriva formira se zaštitni štit na metalnim komponentama, čime se sprečava nastanak korozije u sistemu goriva
  • Izvanredna zaštita i produžetak životnog veka motora

Većina vlasnika automobila zna da korozija, ili rđa kako je većina naziva može oštetiti spoljašnje delove i estetiku njihovih vozila. Ali manji broj vozača zna da ova hemijska reakcija koja dovodi do postepene degradacije metalnih površina može uticati i na sistem goriva u njihovim automobilima. Korozija u motoru, uzrokovana vlagom ili drugim kontaminacijama može dospeti u sistem goriva vozila kroz rezervoar za gorivo. Shodno tome, nastala rđa može uticati na sve metalne komponente koje se nalaze u sistemu goriva automobila.

OMV MaxxMotion premium goriva pomažu u otklanjanju negativnih uticaja. Dizajnirani su sa jedinstvenom ACTIVEFLOW™ tehnologijom, koja pravi zaštitni sloj na metalnim površinama. Kao rezultat toga, OMV MaxxMotion premium goriva pružaju odličnu zaštitu od korozije.

„Kupci žele da održe svoj automobil u dobrom stanju kako bi što duže funkcionisao. Ovu zaštitu naši kupci mogu dobiti uz jednostavnu investiciju, pri svakoj dopuni rezervoara. OMV MaxxMotion premium goriva sa svojom ekskluzivnom ACTIVEFLOW™ tehnologijom podržavaju motor, daju mu nenadmašnu zaštitu i produžavaju njegov životni vek“, istakao je Decebal Sorin Tudor, generalni direktor OMV Srbija.

Stroga kontrola kvaliteta OMV MaxxMotion premium goriva prevazilazi minimalne zahteve

OMV sektor za razvoj proizvoda i inovacije, ulaže stalne napore u kontinuirana unapređenja performansi MaxxMotion goriva. Pre svega, OMV nastoji da svojim kupcima obezbedi vrhunski proizvod i najviši kvalitet i time odgovori na zahteve savremenih motora visokih performansi.

Kao jedan od lidera u tehnologiji goriva, OMV blisko sarađuje sa automobilskom industrijom kako bi konstantno uvodio novine i proizvodio najbolje formulacije goriva za sva vozila koja prevazilaze minimalne zahteve. Pokazatelj da OMV daje sve od sebe kako bi održao najviši  kvalitet, jesu upravo OMV MaxxMotion premium goriva koja se podvrgavaju hemijsko-laboratorijskoj analizi. Takođe, mnogobrojni testovi motora izvode se u nezavisnim laboratorijama koje poseduju specijalizovane poligone za testiranje. Povrh toga, svi rezultati testiranja su podržani od strane servisne kompanije TÜV AUSTRIA Automotive i označeni su pečatom kvaliteta ove kompanije.

Pretraga motornih ulja