Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV nastavlja sa renoviranjem mreže benzinskih stanica u Srbiji

  • U Šapcu otvorena još jedna u nizu renoviranih stanica OMV Srbija 
  • Posetiocima koji su tog dana sipali OMV MaxxMotion goriva besplatna kafa
  • Renoviranje kao znak zahvalnosti potrošačima na dosadašnjoj podršci

OMV Srbija nastavlja sa renoviranjem benzinskih stanica iz svoje mreže u Srbiji, pa je tako danas u Šapcu svečano otvorena druga u planiranom nizu osveženih stanica. Kao i nedavno otvoreni modernizovani objekat u Krnjači, stanicu u Šapcu sada karakterišu unapređeni enterijer restorana i prodavnice urađen prema najvišim standardima sa već čuvenom OMV garancijom higijene. Obnavljanjem benzinskih stanica OMV Srbija ima za cilj da doživljaj, po kome je kompanija već prepoznata na tržištu, podigne na viši nivo i da svim svojim kupcima omogući što prijatniji boravak širom OMV prodajne mreže. 

Benzinske stanice OMV Srbije su godinama omiljena mesta za odmor na putevima širom Srbije. Bilo da je reč o autoputevima ili magistralnim drumovima, savremeni ambijent OMV obezbeđuje prijatan predah uz odgovarajuće osveženje za spokojan nastavak puta. Na dan svečanog otvaranja, potrošači koji su posetili stanicu u Šapcu i natočili bilo koje od OMV MaxxMotion goriva mogli su da uživaju i u besplatnoj VIVA kafi. 

„Već godinama unazad, OMV je prepoznat kao lider u postavljanju standarda na tržištu prodaje naftnih derivata u Srbiji, posebno kada je reč o usluzi i ponudi proizvoda najvišeg kvaliteta. Potrošači su navikli na vrhunski doživljaj tokom poseta OMV stanicama, i aktuelno renoviranje objekata u našoj mreži je znak zahvalnosti za njihovo poverenje i prirodan nastavak dosadašnje dobre prakse“, rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo i najavio za kraj jula ponovno otvaranje renovirane stanice Kneževac u Beogradu.

„Opštem prijatnom utisku svakako doprinosi i dobro poznata bogata ponuda hrane i pića u VIVA restoranima i prodavnicama koja se kontinuirano unapređuje. Pored obavezne kvalitetne VIVA kafe, koja je postala zaštitni znak OMV-a, na meniju su i neodoljivo ukusni i uvek sveži sendviči u proširenom asortimanu, kao i niz drugih specijaliteta,“ dodao je Bozalo. 

OMV Srbija podseća da je, osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, posetiocima OMV stanica na raspolaganju i niz dodatnih usluga kao što su menjačnice, prodaja TAG uređaja i ulaznica za razne događaje, čime im se štedi novac i dragoceno vreme.
 

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 20 milijardi evra i sa oko 20.700 zaposlenih u 2017. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima kao što su Severno more, Bliski istok i Afrika, kao i Rusija. Dnevna proizvodnja u 2017. je iznosila približno 348.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu u tri rafinerije kojima upravlja OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. OMV upravlja postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2017. prodao gas u vrednosti od 113 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. Agencija za procenu održivog rejtinga ISS-oekom je ocenila OMV vrhunskim rangom (Prime Rating), a OMV se nalazi na listi održivosti indeksa berze Dau Džons (Dow Jones Sustainability Index).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com
 

img_benzinskih_stanica_01

img_benzinskih_stanica_02

img_benzinskih_stanica_03

Pretraga motornih ulja