Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV opet poklanja Audi najsrećnijem potrošaču

  • Počinje nagradna igra OMV Srbija u kojoj je moguće osvojiti Audi A1 Sportback 1.0 TFSI
  • Vaučeri za gorivo u vrednosti RSD 10.000 za 35 učesnika nagradne igre
  • Prethodne Audi nagradne igre postigle odličan uspeh i rekordne brojke

Potrošači iz Srbije imaju novu priliku da redovnom kupovinom u mreži benzinskih stanica OMV Srbija osvoje vrednu nagradu: automobil Audi A1 Sportback 1.0 TFSI. Pravila nagradne igre, OMV Maxximalne nagrade su jednostavna, a u konkurenciju za osvajanje neke od nagrada se stiže vrlo lako. Sa izdvojenih RSD 2.000 prilikom bilo koje kupovine na OMV benzinskim stanicama potrošači mogu osvojiti jednu od nagrada. Igra počinje 1. februara i završava se 1. marta 2016, kada će se u 12 časova održati izvlačenje nagrada. Pored glavne nagrade, još 35 srećnih učesnika osvojiće vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000.

Sa svakom kupovinom goriva ili proizvoda i usluga na OMV benzinskim stanicama u vrednosti od RSD 1.000 dobija se jedan pečat. Svi potrošači koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da prilože karticu koja na sebi ima dva pečata, zajedno sa Kopijama br.1 fiskalnog računa. Popunjenu karticu sa traženim podacima treba ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazi na svakoj benzinskoj stanici. Rok za dostavljanje popunjenih kupona je 29. februar 2016. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 36 nagrada, moguće je dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre. Veliko izvlačenje dobitnika će se održati 1. marta u podne, kada će osim glavne nagrade biti izvučeno još 35 nagrada, vaučeri za gorivo u vrednosti od RSD 10.000.

"Organizacijom ove nagradne igre, OMV Srbija želi da se oduži vernim potrošačima na podršci koju nam pokazuju od trenutka ulaska na tržište. Prethodne dve Audi nagradne igre u 2015. godini naši potrošači su izuzetno dobro prihvatili, imale su rekordan broj učesnika, stoga smo odlučili da nagradnu igru ponovimo", istakao je ovim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Decebal Tudor i dodao da je OMV oduvek nastojao da svojim potrošačima pruži dodatnu vrednost, bilo kroz vrhunski kvalitet proizvoda ili kroz dodatne usluge.

Vrhunska OMV MaxxMotion goriva koja su u Srbiji dostupna poslednje tri godine su najbolji primer za to, posebno sa zimskim MaxxMotion dizelom koji od ove sezone ima još bolje performanse, nudeći potrošačima maksimalnu zaštitu tokom zime, čak i do -35o C.
Svaki potrošač koji kompletira kupon stiče pravo da učestvuje u nagradnoj igri i automatski, bez ikakvog uslova dobije Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku da ostvare popust na kupovinu bilo koje vrste goriva, kao i proizvoda ili usluga koje nude OMV benzinske stanice u okviru svog restorana, prodavnice i perionice.
Glavna nagrada Audi A1 Sportback 1.0 TFSI, model automobila nemačkog proizvođača kojim je kroz kompaktan izgled izražen savremen način života. Ovaj model automobila je ubedljiv po svojim performansama, a sa mogućnostima individualizacije ovo vozilo je jedinstveno. Tehnologije upotrebljene u modelu A1 su efikasnije a komunikaciona rešenja savremenija.

Dodatne informacije moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na
www.omv.rs.

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 36 milijardi evra i oko 25.500 zaposlenih u 2014. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2014. je iznosila približno 309.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i približno 4.100 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2014. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je 2014. prodao približno 123 teravat časova (TWh) gasa.

For further information, please contact:

Action Global Communications
Press: Srdjan Crnogorac Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja