Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV poslovanje u skladu sa najvišim standardima industrije

Kompanija OMV u Srbiji posluje već dvadeset godina, a te dve decenije obeležene su konstantnim rastom  i razvojem, proširenjem  usluga i palete proizvoda, u cilju zadovoljenja potreba potrošača koje se konstantno menjaju i rastu.

Inovacije, poput električnih punjača u okviru OMV mreže benzinskih stanica, najviši standardi naših OMV MaxxMotion goriva, koji donose veću efikasnost, manju emisiju štetnih gasova, kontinuirana provera kvaliteta goriva, deo su identiteta koji je OMV izgradio u Srbiji i po kojem nas kupci prepoznaju.

I pored najviših standarda, događa se da se kvalitet i pouzdanost OMV MaxxMotion goriva mogu dovesti u pitanje neistinitim objavama, kao što je to bio slučaj u Zaštitinku potrošača, dodatku dnevnih novina Informer, u kome su navedene neistinite tvrdnje o pouzdanosti zimskog MaxxMotion dizela. Ponovljene analize u nezavisnim laboratorijama potvrdile su kvalitet proizvoda i njegovu pouzdanost na niskim temperaturama, a Savet za štampu, nezavisno telo koje okuplja izdavače, vlasnike štampanih i onlajn medija i profesionalne novinare, ustanovio je da je u objavi ovog dnevnog lista došlo do povrede više članova kodeksa novinara, zbog čega je listu izreklo  javnu opomenu

Odnos prema korisnicima, kvalitet ponude i vrhunska usluga su ono što potrošači prepoznaju, kao što prepoznaju posvećenost kompanije zajednici u kojoj posluje, pomoći onima kojima je neophodno, očuvanju životne sredine, fer i dostojanstvenom odnosu prema zaposlenima, partnerima i kupcima. To je OMV misija i za narednih 20 godina.

Pretraga motornih ulja