Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV poziva potrošače da ocene uslugu i konkurišu za vaučere za gorivo

OMV Srbija poziva potrošače da učestvuju u anketi koja ima za cilj poboljšanje usluga tako što će podeliti svoje mišljenje o usluzi pruženoj prilikom poslednje posete nekoj od OMV benzinskih stanica u Srbiji.

Anketa je anonimna i za njeno popunjavanje je potrebno nekoliko minuta. Nakon popunjavanja ankete, deset potrošača  će dobiti vaučere za gorivo u vrednosti od  10.000 RSD.

Za učešće u anketi je neophodan broj sa bilo kog fiskalnog računa sa OMV benzinskih stanica, a upitnik se može pronaći na linku https://www.omv.co.rs/sr-rs/anketa ili skeniranjem QR koda odštampanog na računu.

Anketu je moguće popuniti od 20. septembra do 31. oktobra 2021. godine. Učesnici u anketi sa najkreativnijim odgovorima će biti obavešteni o načinu preuzimanja vaučera putem e-mail-a ili telefonom nakon završetka istraživanja.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja