Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV Save&Drive kartica za popust

Popusti na goriva, proizvode i usluge uz pomoć OMV Save&Drive kartice

  • Ovom karticom se garantuje najbolji odnos cene i kvaliteta, a najkvalitetnija OMV goriva ujedno donose i najbolje popuste
  • Jednostavna procedura izdavanja i praktičan dizajn kartice

OMV Srbija svojim potrošačima putem kartice za popuste obezbeđuje uštedu u visini od 2 do 5 dinara po litri, u zavisnosti od vrste goriva. Popusti se obračunavaju za sve vrste OMV goriva, odmah na licu mesta prilikom svake kupovine. Ukoliko se odluče za najkvalitetnija OMV MaxxMotion goriva učesnici ovog programa će najviše i uštedeti. To naravno nije sve. Idući u korak sa zahtevima savremenog potrošača, uštede je moguće ostvariti i na brojne proizvode i usluge koje su sastavni deo ponude OMV benzinskih stanica širom Srbije. Uslovi za učešće u OMV Save&Drive programu su veoma jednostavni a dizajn same kartice omogućava njenu brzu i laku upotrebu.

Popuste sa ovom karticom je moguće ostvariti na svim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Sa dobijanjem OMV Save&Drive kartice potrošači postaju deo istoimenog programa koji im omogućava uštede prilikom kupovine goriva, proizvoda ili usluga. Potrebno je samo da prilikom kupovine svoju karticu daju prodavcu kako bi je skenirao.

"Konstantno obogaćujemo program novim uštedama jer nastojimo da izađemo u susret rastućim potrebama savremenog vozača. Upotrebom naše kartice moguće je dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta, a za najkvalitetnija OMV MaxxMotion goriva ostvaruje se i najbolja ušteda", rekao je tim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

Osim popusta na goriva sa OMV Save&Drive karticom moguće je ostvariti popuste od 10% na VIVA kafe i čajeve, zatim 10% na OMV Top Wash program kompletnog pranja vozila, kao i do 25% na odabrane proizvode koje nude OMV benzinske stanice u okviru prodavnice i restorana.

Za učešće u programu dovoljno je da potrošači popune jednostavan formular i odmah dobijaju svoju OMV SAVE&DRIVE karticu. Ove kartice su izuzetno praktične. Zbog svoje veličine lako stanu čak i u manje novčanike, a takođe se mogu okačiti i kao privezak na ključeve automobila, tako da su lako dostupne vozačima prilikom svake posete stanici.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira naftu i gas, invoativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 20 milijardi evra i oko 20.700 zaposlenih u 2017. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima kao što su Severno more, Bliski istok i Afrika, kao i Rusija. Dnevna proizvodnja u 2016. je iznosila približno 348.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV je krajem 2017. imao godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2017. prodao gas u vrednosti od 113 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja