Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV Srbija otvorila novu benzinsku stanicu Bubanj Potok

  • Nova OMV benzinska stanica na autoputu Beograd-Niš nedaleko od Vrčina
  • Posetioce očekuje ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva do kraja januara 2020. godine 
  • Do kraja januara uz natočenih 15 litara goriva poklon iznenađenja za kupce

OMV Srbija nastavlja sa širenjem mreže svojih benzinskih stanica u Srbiji. Najnovija OMV stanica Bubanj potok otvorena je 10. januara, a u ponudi ima celokupan asortiman proizvoda dostupnih na OMV benzinskim stanicama širom Srbije. Na njoj se nalazi i popularna VIVA prodavnica, uz dokazanu OMV garanciju kvaliteta usluge i higijene.

Povodom otvaranja nove OMV benzinske stanice, kupce očekuje ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva, do kraja januara 2020. godine (popustom nije obuhvaćen tečni naftni gas). Odlična vest je da ova pogodnost uključuje i premijum gorivo zimski OMV MaxxMotion Diesel, pouzdan do -38o C*. Optimalno startovanje i očuvanje motora, više pređenih kilometara i pouzdana vožnja u uslovima oštre zime odlike su ovog visokokvalitetnog goriva razvijenog u Austriji, koje preporučuju nemački gigant Audi i srpski as Miloš Pavlović. Do kraja januara 2020-e, uz natočenih 15 i više litara goriva, uz uštedu u ceni, OMV potrošače očekuje i poklon iznenađenja. 

OMV benzinske stanice na autoputevima i magistralnim drumovima Srbije su omiljena mesta za odmor već dugi niz godina, jer njihov savremeni ambijent obezbeđuje prijatan predah uz odgovarajuće osveženje za bezbedan nastavak puta. 

U skladu sa dugogodišnjim ciljem kojim se nudi prijatan boravak korisnicima OMV prodajne mreže, OMV potrošači će i na novoj lokaciji moći da, tokom 24 sata, naprave pauzu i uživaju u atmosferi VIVA restorana i prodavnice.

„OMV je lider u postavljanju standarda na tržištu prodaje naftnih derivata u Srbiji, a posebnu pažnju obraćamo na uslugu i ponudu proizvoda najvišeg kvaliteta u našim objektima. Naši potrošači su naviknuti na bogatu paletu vrhunskih proizvoda i prvoklasan doživljaj tokom poseta OMV stanicama. Pokloni iznenađenja i popusti tokom januara u novom modernom objektu Bubanj potok predstavljaju znak zahvalnosti za njihovo poverenje, kao i prirodan nastavak dosadašnje dobre prakse“, rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

Osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, posetiocima nove OMV benzinske stanice Bubanj Potok na raspolaganju je i niz dodatnih usluga.

*- 38o C je CFPP vrednost prema SRPS EN 590 standardu. Prednosti koje zimski OMV MaxxMotion Dizel pruža variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima bez aditiva, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde koji su u skladu sa SRPS EN 590.

Informacije za uredništvo:
OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 62 benzinske stanice i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 57 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, inovativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 23 milijarde evra i sa više od 20.200 zaposlenih u 2018. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji, a poseduje i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima, Severno more, Bliski istok i Afrika, Rusija, kao i Azija-Pacifik. Dnevna proizvodnja u 2018. je iznosila približno 427.000 barela (boe/d). U „Downstream“ segmentu u tri rafinerije kojima upravlja OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i oko 2.100 benzinskih stanica u deset zemalja. OMV upravlja postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria GmbH upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2018. prodao gas u vrednosti od 114 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. OMV planira da do 2025. investira EUR 500 mil u inovativna energetska rešenja.

Kontakt za medije: 

Action Global Communications
Srdjan Crnogorac  
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja