Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV Srbija otvorila novu benzinsku stanicu Bubanj Potok

  • Nova OMV benzinska stanica na autoputu Beograd-Niš nedaleko od Vrčina
  • Posetioce očekuje ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva do kraja januara 2020. godine 
  • Do kraja januara uz natočenih 15 litara goriva poklon iznenađenja za kupce

img_Serbia_FS

OMV Srbija nastavlja sa širenjem mreže svojih benzinskih stanica u Srbiji. Najnovija OMV stanica Bubanj potok otvorena je 10. januara, a u ponudi ima celokupan asortiman proizvoda dostupnih na OMV benzinskim stanicama širom Srbije. Na njoj se nalazi i popularna VIVA prodavnica, uz dokazanu OMV garanciju kvaliteta usluge i higijene.

Povodom otvaranja nove OMV benzinske stanice, kupce očekuje ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva, do kraja januara 2020. godine (popustom nije obuhvaćen tečni naftni gas). Odlična vest je da ova pogodnost uključuje i premijum gorivo zimski OMV MaxxMotion Diesel, pouzdan do -38o C*. Optimalno startovanje i očuvanje motora, više pređenih kilometara i pouzdana vožnja u uslovima oštre zime odlike su ovog visokokvalitetnog goriva razvijenog u Austriji, koje preporučuju nemački gigant Audi i srpski as Miloš Pavlović. Do kraja januara 2020-e, uz natočenih 15 i više litara goriva, uz uštedu u ceni, OMV potrošače očekuje i poklon iznenađenja. 

OMV benzinske stanice na autoputevima i magistralnim drumovima Srbije su omiljena mesta za odmor već dugi niz godina, jer njihov savremeni ambijent obezbeđuje prijatan predah uz odgovarajuće osveženje za bezbedan nastavak puta. 

U skladu sa dugogodišnjim ciljem kojim se nudi prijatan boravak korisnicima OMV prodajne mreže, OMV potrošači će i na novoj lokaciji moći da, tokom 24 sata, naprave pauzu i uživaju u atmosferi VIVA restorana i prodavnice.

„OMV je lider u postavljanju standarda na tržištu prodaje naftnih derivata u Srbiji, a posebnu pažnju obraćamo na uslugu i ponudu proizvoda najvišeg kvaliteta u našim objektima. Naši potrošači su naviknuti na bogatu paletu vrhunskih proizvoda i prvoklasan doživljaj tokom poseta OMV stanicama. Pokloni iznenađenja i popusti tokom januara u novom modernom objektu Bubanj potok predstavljaju znak zahvalnosti za njihovo poverenje, kao i prirodan nastavak dosadašnje dobre prakse“, rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

Osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, posetiocima nove OMV benzinske stanice Bubanj Potok na raspolaganju je i niz dodatnih usluga.

*- 38o C je CFPP vrednost prema SRPS EN 590 standardu. Prednosti koje zimski OMV MaxxMotion Dizel pruža variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima bez aditiva, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde koji su u skladu sa SRPS EN 590.

Informacije za uredništvo:
OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 62 benzinske stanice i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 57 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, inovativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 23 milijarde evra i sa više od 20.200 zaposlenih u 2018. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Rumuniji i Austriji, a poseduje i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima, Severno more, Bliski istok i Afrika, Rusija, kao i Azija-Pacifik. Dnevna proizvodnja u 2018. je iznosila približno 427.000 barela (boe/d). U „Downstream“ segmentu u tri rafinerije kojima upravlja OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i oko 2.100 benzinskih stanica u deset zemalja. OMV upravlja postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria GmbH upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2018. prodao gas u vrednosti od 114 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. OMV planira da do 2025. investira EUR 500 mil u inovativna energetska rešenja.

Kontakt za medije: 

Action Global Communications
Srdjan Crnogorac  
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja