Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV Srbija otvorila novu benzinsku stanicu kod Doljevca

  • Nova benzinska stanica se nalazi na autoputu Skoplje-Niš nedaleko od Doljevca
  • Specijalne cene za goriva tokom juna, ušteda od 5 dinara/l  
  • Otvaranjem stanice OMV Srbija nastavlja sa širenjem mreže 

OMV Srbija je otvorila drugu benzinsku stanicu ove godine i na taj način nastavila sa širenjem mreže u Srbiji. Otvaranjem nove stanice Doljevac koja se nalazi na autoputu Skoplje-Niš, OMV mreža u Srbiji sada broji 63 benzinske stanice. Tokom celog meseca, potrošače očekuje posebna ponuda; ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva (popustom nije obuhvaćen tečni naftni gas - TNG).

Ova stanica u svojoj ponudi poseduje sve sadržaje, kao i širok asortiman proizvoda i usluga. Potrošači mogu da snabdeju svoje automobile dobro poznatim asortimanom kvalitetnih OMV MaxxMotion premijum goriva čiju upotrebu preporučuju nemački automobilski gigant Audi i srpski automobilski as Miloš Pavlović.

Na stanici se takođe nalazi i VIVA prodavnica i restoran, koje posetioce dočekuju uz dokazanu OMV garanciju kvaliteta usluge i higijene. 

Osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, korisnicima je na raspolaganju i niz dodatnih usluga, besplatan WiFi,  kao i kupovina elektronskih tagova, koji u velikoj meri olakšavaju putovanje autoputevima.
 

„Otvaranjem ove stanice u Doljevcu nastavljamo sa širenjem mreže i investiranjem na teritoriji Srbije. Naši potrošači će uživati u bogatoj paleti vrhunskih proizvoda i prvoklasnom doživljaju, koji je isti na svim našim OMV stanicama. Nadamo se da će i nova stanica ubrzo postati omiljeno mesto u ovom kraju, na koje će korisnici sa zadovoljstvom da svraćaju“, rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

Nova OMV benzinska stanica otvorena je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. 

U skladu sa još uvek aktuelnim merama za sprečavanje širenja epidemije COVID-19, svakodnevno se preduzimaju svi neophodni koraci radi zaštite zdravlja naših potrošača i zaposlenih.


Informacije za uredništvo:
OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 63 benzinske stanice i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 58 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, inovativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 23 milijarde evra i sa više od 20.000 zaposlenih u 2019. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Centrlanoj i istočnoj Evropi, a poseduje i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima, Bliski istok i Afrika, Severno more, Rusija, kao i Azija-Pacifik. Dnevna proizvodnja u 2019. je iznosila približno 487.000 barela (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV upravlja sa tri rafinerije u Evropi i poseduje udeo od 15% u ADNOC Refining and Trading JV, sa godišnjim kapacitetom prerade od 24,9 miliona tona. Pored toga, OMV ima 36% učešća u Borealisu, jednom od vodećih svetskih proizvođača poliolefina. Kompanija upravlja sa oko 2.100 benzinskih stanica u deset evropskih zemalja. OMV rukovodi postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria GmbH upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2019. prodao gas u vrednosti od 137 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. OMV podržava prelazak na ekonomiju sa manje ugljenika i postavio je merljive ciljeve za smanjenje intenziteta ugljenika i uvođenje novih energetskih i petrohemijskih rešenja.     

Kontakt za medije: 

Action Global Communications
Srdjan Crnogorac  
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja