Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV Srbija otvorila novu benzinsku stanicu kod Doljevca

  • img_OMV stanica Doljevac_3
    Nova benzinska stanica se nalazi na autoputu Skoplje-Niš nedaleko od Doljevca
  • Specijalne cene za goriva tokom juna, ušteda od 5 dinara/l  
  • Otvaranjem stanice OMV Srbija nastavlja sa širenjem mreže 

OMV Srbija je otvorila drugu benzinsku stanicu ove godine i na taj način nastavila sa širenjem mreže u Srbiji. Otvaranjem nove stanice Doljevac koja se nalazi na autoputu Skoplje-Niš, OMV mreža u Srbiji sada broji 63 benzinske stanice. Tokom celog meseca, potrošače očekuje posebna ponuda; ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva (popustom nije obuhvaćen tečni naftni gas - TNG).

Ova stanica u svojoj ponudi poseduje sve sadržaje, kao i širok asortiman proizvoda i usluga. Potrošači mogu da snabdeju svoje automobile dobro poznatim asortimanom kvalitetnih OMV MaxxMotion premijum goriva čiju upotrebu preporučuju nemački automobilski gigant Audi i srpski automobilski as Miloš Pavlović.

Na stanici se takođe nalazi i VIVA prodavnica i restoran, koje posetioce dočekuju uz dokazanu OMV garanciju kvaliteta usluge i higijene. 

Osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, korisnicima je na raspolaganju i niz dodatnih usluga, besplatan WiFi,  kao i kupovina elektronskih tagova, koji u velikoj meri olakšavaju putovanje autoputevima.
 

img_OMV stanica Doljevac_2

„Otvaranjem ove stanice u Doljevcu nastavljamo sa širenjem mreže i investiranjem na teritoriji Srbije. Naši potrošači će uživati u bogatoj paleti vrhunskih proizvoda i prvoklasnom doživljaju, koji je isti na svim našim OMV stanicama. Nadamo se da će i nova stanica ubrzo postati omiljeno mesto u ovom kraju, na koje će korisnici sa zadovoljstvom da svraćaju“, rekao je direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

img_OMV stanica Doljevac

Nova OMV benzinska stanica otvorena je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. 

U skladu sa još uvek aktuelnim merama za sprečavanje širenja epidemije COVID-19, svakodnevno se preduzimaju svi neophodni koraci radi zaštite zdravlja naših potrošača i zaposlenih.


Informacije za uredništvo:
OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 63 benzinske stanice i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 58 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, inovativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 23 milijarde evra i sa više od 20.000 zaposlenih u 2019. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Centrlanoj i istočnoj Evropi, a poseduje i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima, Bliski istok i Afrika, Severno more, Rusija, kao i Azija-Pacifik. Dnevna proizvodnja u 2019. je iznosila približno 487.000 barela (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV upravlja sa tri rafinerije u Evropi i poseduje udeo od 15% u ADNOC Refining and Trading JV, sa godišnjim kapacitetom prerade od 24,9 miliona tona. Pored toga, OMV ima 36% učešća u Borealisu, jednom od vodećih svetskih proizvođača poliolefina. Kompanija upravlja sa oko 2.100 benzinskih stanica u deset evropskih zemalja. OMV rukovodi postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria GmbH upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2019. prodao gas u vrednosti od 137 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. OMV podržava prelazak na ekonomiju sa manje ugljenika i postavio je merljive ciljeve za smanjenje intenziteta ugljenika i uvođenje novih energetskih i petrohemijskih rešenja.     

Kontakt za medije: 

Action Global Communications
Srdjan Crnogorac  
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja