Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV Srbija sponzor akcije "1000 mladih vozača"

  • Besplatan trening bezbedne vožnje za mlade vozače u centru NAVAK
  • Prijave za treninge počinju 10. septembra 2014. na sajtu MUP-a
  • OMV benzinske stanice polazne tačke za učesnike treninga

OMV Srbija sponzoriše akciju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Nacionalne vozačke akademije (NAVAK) pod nazivom "1000 mladih vozača" čiji cilj je pružanje besplatne obuke u bezbednoj vožnji vozačima, koji su probnu dozvolu stekli u 2014. godini.

Akcija će tokom naredna dva meseca obuhvatiti vozače iz 27 gradova Srbije. OMV benzinske stanice će biti polazne stanice za sve vozače koji se prijave za učešće u besplatnom treningu.

Statistika pokazuje da mladi vozači izazivaju više nezgoda nego ostali. Zbog toga posebnu pažnju treba posvetiti unapređenju znanja i veštine vožnje upravo kod vozača koji su nedavno dobili vozačke dozvole i nisu dovoljno iskusni. OMV, kao kompanija koja posluje društveno odgovorno, aktivno podržava društveno odgovorne projekte, koji imaju za cilj povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju.

"Nama je drago što imamo priliku da se uključimo u rešavanje ovako ozbiljnog problema za naše društvo, čije posledice svake godine na srpskim putevima odnesu mnogo života. Pozivamo mlade vozače iz cele Srbije da iskoriste priliku i prijave se za besplatan trening bezbedne vožnje, gde će steći neophodna znanja i veštine i na taj način pozitivno uticati na rešenje ove situacije" rekao je Nebojša Škero OMV Srbija Team Leader Marketing.

Učesnici treninga bezbedne vožnje imaće priliku da od stručnjaka u NAVAK centru dobiju odgovore na pitanja poput onih kako kočiti na suvom i klizavom, koja brzine su zaista opasne u različitim uslovima itd. Prijave za trening počinju od 10. septembra 2014., a obuka za mlade vozače biće realizovana tokom naredna dva meseca. Trening je za polaznike u potpunosti besplatan, a polazna stanica za sve učesnike biće OMV benzinske stanice.

Više detalja o načinu prijavljivanja, rasporedu treninga je moguće dobiti na internet strani Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 12% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 44 ljudi, i kreirala je više od 1.300 poslova putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 42,41 milijardi evra i oko 27.000 zaposlenih u 2013. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U poslovnom segmentu "Istraživanje i proizvodnja" (E&P) OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2013. je iznosila približno 288.000 barela dnevno boe/d. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj sa kapacitetom od 2,6 bcm (milijardi kubnih metara). U segmentu "Prerada i plasman" (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i krajem 2013. je imao približno 4.200 benzinskih stanica u 11 zemalja uključujući i Tursku.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja