Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV Srbija sponzor Vaterpolo saveza Srbije

  • OMV Srbija potpisala ugovor o sponzorstvu sa Vaterpolo savezom Srbije
  • Ugovor o sponzorstvu potpisan na dve godine

Kompanija OMV Srbija i Vaterpolo savez Srbije (VSS) potpisali su sponzorski ugovor kojim će ova kompanija tokom naredne dve godine podržati aktivnosti ovog trofejnog sporta u Srbiji.

Kompanija OMV Srbija i Vaterpolo savez Srbije potpisali su sponzorski ugovor kojim će ova kompanija sponzorisati Vaterpolo savez u naredne dve godine. Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktor marketinga u OMV Srbija Nebojša Škero i generalni sekretar VSS Nemanja Marjan.

"Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo sportiste zaslužne za sportski ugled Srbije u svetu. Prepoznali smo njihov vredan rad i rezultate, ali i pozitivan uticaj koji imaju na razvoj sporta i sportske kulture u Srbiji. Želimo vaterpolistima postizanje što boljih rezultata u svim kategorijama i u budućnosti", izjavio je Nebojša Škero prilikom potpisivanja.

Na niškom bazenu Čair će se u utorak, 18. novembra, sa početkom u 18 časova odigrati utakmica Svetske lige u vaterpolu između Srbije i Španije, a tom prilikom će biti promovisano i sponzorstvo VSS sa kompanijom OMV.

Ove godine Svetska liga je posebno interesantna. Sa jedne strane, utakmice će se prvi put igrati u 25-metarskim bazenima, a sa druge strane pobednik takmičenja obezbeđuje učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016.

Dan ranije, u ponedeljak u 20 časova, posle večernjeg treninga selektor Dejan Savić i vaterpolista Nikola Rađen će potpisivati majice, lopte i postere koji će biti deljeni posetiocima. Takođe, na štandu OMV, biće potpisivani i vaterpolo rekviziti koje posetioci sami donesu.

Reprezentativac Nikola Rađen je već promotivno lice kampanje za OMV Save & Drive program u Srbiji.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 12% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 44 ljudi, i kreirala je više od 1.300 poslova putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 42,41 milijardi evra i oko 27.000 zaposlenih u 2013. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U poslovnom segmentu "Istraživanje i proizvodnja" (E&P) OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2013. je iznosila približno 288.000 barela dnevno boe/d. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj sa kapacitetom od 2,6 bcm (milijardi kubnih metara). U segmentu "Prerada i plasman" (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i krajem 2013. je imao približno 4.200 benzinskih stanica u 11 zemalja uključujući i Tursku.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja