Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV Srbija sponzor Vaterpolo saveza Srbije

  • OMV Srbija potpisala ugovor o sponzorstvu sa Vaterpolo savezom Srbije
  • Ugovor o sponzorstvu potpisan na dve godine

Kompanija OMV Srbija i Vaterpolo savez Srbije (VSS) potpisali su sponzorski ugovor kojim će ova kompanija tokom naredne dve godine podržati aktivnosti ovog trofejnog sporta u Srbiji.

Kompanija OMV Srbija i Vaterpolo savez Srbije potpisali su sponzorski ugovor kojim će ova kompanija sponzorisati Vaterpolo savez u naredne dve godine. Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktor marketinga u OMV Srbija Nebojša Škero i generalni sekretar VSS Nemanja Marjan.

"Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo sportiste zaslužne za sportski ugled Srbije u svetu. Prepoznali smo njihov vredan rad i rezultate, ali i pozitivan uticaj koji imaju na razvoj sporta i sportske kulture u Srbiji. Želimo vaterpolistima postizanje što boljih rezultata u svim kategorijama i u budućnosti", izjavio je Nebojša Škero prilikom potpisivanja.

Na niškom bazenu Čair će se u utorak, 18. novembra, sa početkom u 18 časova odigrati utakmica Svetske lige u vaterpolu između Srbije i Španije, a tom prilikom će biti promovisano i sponzorstvo VSS sa kompanijom OMV.

Ove godine Svetska liga je posebno interesantna. Sa jedne strane, utakmice će se prvi put igrati u 25-metarskim bazenima, a sa druge strane pobednik takmičenja obezbeđuje učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016.

Dan ranije, u ponedeljak u 20 časova, posle večernjeg treninga selektor Dejan Savić i vaterpolista Nikola Rađen će potpisivati majice, lopte i postere koji će biti deljeni posetiocima. Takođe, na štandu OMV, biće potpisivani i vaterpolo rekviziti koje posetioci sami donesu.

Reprezentativac Nikola Rađen je već promotivno lice kampanje za OMV Save & Drive program u Srbiji.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 12% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 44 ljudi, i kreirala je više od 1.300 poslova putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 42,41 milijardi evra i oko 27.000 zaposlenih u 2013. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U poslovnom segmentu "Istraživanje i proizvodnja" (E&P) OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2013. je iznosila približno 288.000 barela dnevno boe/d. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj sa kapacitetom od 2,6 bcm (milijardi kubnih metara). U segmentu "Prerada i plasman" (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i krajem 2013. je imao približno 4.200 benzinskih stanica u 11 zemalja uključujući i Tursku.

Pretraga motornih ulja