Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV u akciji za bezbednu vožnju sa decom!

img_Decija sedista 3x1

Kompanija OMV Srbija pripremila je za svoje potrošače specijalnu ponudu kvalitetnih dečijih auto-sedišta proizvođača Cybex i Chicco po sniženim cenama do 40%.

Za svaku kupovinu na OMV benzinskim stanicama i VIVA restoranima u vrednosti od 1.000 RSD potrošači će dobiti po jedan bonus poen dok će korisnici Super Kartice  dobiti dva poena. Sa sakupljenih 10 bonus poena odabrani modeli auto-sedišta dostupni su za kupovinu sa popustom od 20% dok za sakupljenih 20 bonus poena važi mogućnost kupovine sa popustom od 40%.

Bonus poene je moguće sakupljati u periodu od 15.09.2020. do 15.11.2020. Auto-sedišta se mogu kupiti do 30.11.2020. ili do isteka zaliha.

Obavezno je uz popunjenu bonus karticu priložiti i kopije fiskalnih računa, kojima se potvrđuje kupovina. Kopija računa se dobija na kasi kod prodavca. Bonus poeni se ne dobijaju za kupovinu putarina.

Dostupni su modeli: Cybex Pallas x2 fix, Cybex Solution x2 fix, kao i Chicco buster. Više informacija potrošači mogu dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na stranici.

Pretraga motornih ulja