Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV u akciji za bezbednu vožnju sa decom!

Kompanija OMV Srbija pripremila je za svoje potrošače specijalnu ponudu kvalitetnih dečijih auto-sedišta proizvođača Cybex i Chicco po sniženim cenama do 40%.

Za svaku kupovinu na OMV benzinskim stanicama i VIVA restoranima u vrednosti od 1.000 RSD potrošači će dobiti po jedan bonus poen dok će korisnici Super Kartice  dobiti dva poena. Sa sakupljenih 10 bonus poena odabrani modeli auto-sedišta dostupni su za kupovinu sa popustom od 20% dok za sakupljenih 20 bonus poena važi mogućnost kupovine sa popustom od 40%.

Bonus poene je moguće sakupljati u periodu od 15.09.2020. do 15.11.2020. Auto-sedišta se mogu kupiti do 30.11.2020. ili do isteka zaliha.

Obavezno je uz popunjenu bonus karticu priložiti i kopije fiskalnih računa, kojima se potvrđuje kupovina. Kopija računa se dobija na kasi kod prodavca. Bonus poeni se ne dobijaju za kupovinu putarina.

Dostupni su modeli: Cybex Pallas x2 fix, Cybex Solution x2 fix, kao i Chicco buster. Više informacija potrošači mogu dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na stranici.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja