Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

OMV u akciji za bezbednu vožnju sa decom!

Kompanija OMV Srbija pripremila je za svoje potrošače specijalnu ponudu kvalitetnih dečijih auto-sedišta proizvođača Cybex i Chicco po sniženim cenama do 40%.

Za svaku kupovinu na OMV benzinskim stanicama i VIVA restoranima u vrednosti od 1.000 RSD potrošači će dobiti po jedan bonus poen dok će korisnici Super Kartice  dobiti dva poena. Sa sakupljenih 10 bonus poena odabrani modeli auto-sedišta dostupni su za kupovinu sa popustom od 20% dok za sakupljenih 20 bonus poena važi mogućnost kupovine sa popustom od 40%.

Bonus poene je moguće sakupljati u periodu od 15.09.2020. do 15.11.2020. Auto-sedišta se mogu kupiti do 30.11.2020. ili do isteka zaliha.

Obavezno je uz popunjenu bonus karticu priložiti i kopije fiskalnih računa, kojima se potvrđuje kupovina. Kopija računa se dobija na kasi kod prodavca. Bonus poeni se ne dobijaju za kupovinu putarina.

Dostupni su modeli: Cybex Pallas x2 fix, Cybex Solution x2 fix, kao i Chicco buster. Više informacija potrošači mogu dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na stranici.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja