Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Osvoji Audi A3 na OMV benzinskim stanicama

  • OMV Srbija pokreće novu nagradnu igru gde je moguće dobiti Audi A3
  • Sa potrošenih RSD 2.000 već u konkurenciji za glavnu nagradu
  • Vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000 dobija 33 učesnika nagradne igre

OMV Srbija pokreće 6. februara novu nagradnu igru za svoje potrošače pod nazivom "Osvoji Audi A3". Pravila za učešće u nagradnoj igri, koja traje mesec dana, su vrlo jednostavna, a u konkurenciju za glavnu nagradu Audi A3 se stiže sa potrošenih RSD 2.000 na OMV benzinskim stanicama. Izvlačenje glavne nagrade će se održati 7. marta 2015. Pored glavne nagrade još 33 srećnih učesnika će osvojiti vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000.

Svi potrošači koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da prilože kupon popunjen sa dva pečata, koji se dobija na kasi benzinske stanice. Sa svakom kupovinom goriva i ostalih proizvoda i usluga iz OMV asortimana, na stanicama OMV Srbija u vrednosti od RSD 1.000 dobija se jedan pečat. Učesnici igre treba da popune kupon, sa ispravno popunjenim podacima i dva pečata, kao i da priključe kopije fiskalnih računa dobijenih tokom kupovine potrebno je ubaciti u kutiju koja se za tu namenu nalazi na svakoj benzinskoj stanici. Rok za dostavljanje popunjenih kupona je 6. mart 2015 u 00:00 h.

Dodatno, svaki potrošač koji kompletira kupon automatski stiče pravo na Save&Drive karticu i bez ikakvog uslova dobija Formular za učešće u ovom programu i Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku uz popuste da kupuju gorivo na benzinskim stanicama.

Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 34 nagrade, moguće je dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre. Glavna nagrada Audi A3 Sportback Attraction 1.4 TFSI, jedinstvenog je dizajna nemačkog proizvođača automobila kojim je istaknut njegov sportski karakter, a njegova dinamika je ubedljiva u svakoj vožnji. On predstavlja tipičan Audi, koji je opet sa mnogim karakteristikama drugačiji i inovativniji od svojih prethodnika.

Veliko izvlačenje dobitnika će se održati 7. marta u 12.00 časova, kada će osim glavne nagrade biti izvučene još 33 nagrade, vaučeri za gorivo u vrednosti od RSD 10.000.

Dodatne informacije moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na www.omv.rs.

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i us lugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 42,41 milijardi evra i oko 27.000 zaposlenih u 2013. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U poslovnom segmentu "Istraživanje i proizvodnja" (E&P) OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2013. je iznosila približno 288.000 barela dnevno boe/d. U segmentu "Gas i električna energija" (G&P) OMV je 2013. prodao približno 425 teravat časova (TWh) gasa. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj sa kapacitetom od 2,6 bcm (milijardi kubnih metara). U segmentu "Prerada i plasman" (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i krajem 2013. je imao približno 4.200 benzinskih stanica u 11 zemalja uključujući i Tursku.

Pretraga motornih ulja