Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Popij kafu od srca!

  • 01. oktobra celokupan prihod ostvaren od prodaje VIVA kafe na OMV benzinskim stanicama ide u dobrotvorne svrhe
  • Donacije za NURDOR i Fondaciju NORBS plus
  • OMV poziva potrošače da zajedno obeleže Dan kafe i doprinesu uspehu akcije

Slatko pijete kafu, onako - od srca? Onda je vaš dan 1. oktobar – Međunarodni  dan kafe. Ovaj dan je poseban, jer baš tada, uz šoljicu dobre kafe možete mnogo da učinite!

OMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe, tako što će celokupan prihod ostvaren od prodaje VIVA kafe na OMV benzinskim stanicama širom Srbije tokom Dana kafe, biti doniran NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka i Fondaciji NORBS plus čiji je primarni cilj nabavka medicinsko-tehničkih pomagala i podizanje kvaliteta života osoba obolelih od retkih bolesti. 

Zato vas OMV poziva da baš tako - slatko i od srca popijete kafu na nekoj od 63 OMV benzinske stanice u Srbiji i priključite se humanitarnoj akciji. 

OMV je ovu akciju organizovao i proteklih godina, a veliki odziv potrošača i nastojanje kompanije da podrži važne društvene akcije, doprineo je da obeležavanje Međunarodnog dana kafe na ovakav način, postane lepa tradicija. Budite deo tradicije, popijte kafu i donirajte.

U VIVA kafama bogatog i egzotičnog ukusa, sa aromama koje osvajaju sva čula, možete da uživate u prijatnom ambijentu VIVA kafea na OMV pumpama, ili da svoju kafu ponesete sa sobom. Prijatno i hvala – od srca!

img_Header News

OMV Aktiengesellschaft
Sa prihodima od prodaje Grupe od 62 milijarde evra i radnom snagom od oko 22.300 zaposlenih u 2022. godini, OMV je među najvećim industrijskim kompanijama u Austriji.
U oblasti hemikalija i materijala, OMV je preko svoje podružnice Borealis jedan od vodećih svetskih dobavljača naprednih i održivih poliolefinskih rešenja i lider na evropskom tržištu u recikliranju osnovnih hemikalija i plastike. Zajedno sa svoja dva velika zajednička preduzeća – Borouge (sa ADNOC-om, u UAE i Singapuru) i Baistar™ (sa TotalEnergies, u SAD) – Borealis isporučuje proizvode i usluge kupcima širom sveta. OMV-ova kompanija Fuels & Feedstock proizvodi i prodaje goriva, kao i sirovine za hemijsku industriju, upravlja sa tri rafinerije u Evropi i drži 15% udela u zajedničkom preduzeću za preradu u UAE. OMV upravlja sa oko 1.700 benzinskih stanica u osam evropskih zemalja. U segmentu energetike, OMV istražuje i proizvodi naftu i gas u četiri ključna regiona centralne i istočne Evrope, Bliskog istoka i Afrike, Severnog mora i Azijsko-pacifičkog regiona. Prosečna dnevna proizvodnja u 2022. iznosila je 392 kboe/d. Njegove aktivnosti takođe uključuju poslovanje sa niskim emisijama ugljenika, kao i celokupno poslovanje sa gasom. OMV namerava da pređe sa integrisane kompanije za naftu, gas i hemikalije kako bi postao vodeći dobavljač inovativnih i održivih goriva, hemikalija i materijala, dok istovremeno preuzima vodeću globalnu ulogu u cirkularnoj ekonomiji. Prelaskom na poslovanje sa niskim emisijama ugljenika, OMV nastoji da postigne neto nultu emisiju gasova u sva tri opsega najkasnije do 2050. godine. OMV akcijama se trguje na Bečkoj berzi (OMV) i kao američke depozitne potvrde (OMVKY) u SAD.

Pretraga motornih ulja