Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Postanite OMV partner na benzinskoj stanici

OMV Srbija je u potrazi za Partnerima/rukovodiocima u maloprodajnoj mreži benzinskih stanica u širem regionu grada Beograda. 

Tokom 19 godina, OMV Srbija se pozicionirao na domaćem tržištu kao pionir u razvoju savremenog koncepta benzinskih stanica i pratećih usluga. U okviru naše maloprodajne mreže, posluju 63 benzinske stanice, sa ciljem daljeg razvoja pokrivanjem najvažnijih putnih pravaca i gradskih lokacija.   
OMV benzinske stanice su tu da svojom ponudom zadovolje potrebe svih potrošača, putnika i posetilaca, kao i potrebe poslovnih kupaca. MaxxMotion premijum goriva, kao i VIVA i OMV robne marke su prepoznati kao sinonim kvaliteta, i predstavljaju rezultat našeg permanentnog razvoja, kao odgovor specifičnim zahtevima tržišta. 

Ukoliko želite da postanete naš Partner/rukovodilac OMV benzinske stanice, više detalja o uslovima i načinu prijave pogledajte na stranici https://www.omv.co.rs/sr-rs/postanite-omv-partner-na-benzinskoj-stanici.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja