Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Punjač za električna vozila dostupan na OMV pumpi Lapovo sever

Prvi elektropunjač na OMV benzinskoj stanici u Srbiji je dostupan
Uskoro još punjačkih mesta na OMV benzinskim stanicama

Kompanije OMV i charge&GO unapredile su mrežu i dostupnost punjača za električna vozila u našoj zemlji, pa je sada elektropunjač dostupan korisnicima električnih vozila na OMV pumpi Lapov sever.
Reč je o punjaču Unity 120 austrijskog proizvođača Kostad Siemens, koji ima izlaznu snagu 120 KW. Ovaj punjač može puniti dva automobila istovremeno snagom od po 60 kW, a podržava CCS standard DC punjenja koji se koristi u Evropi  i radi na temperaturama u rasponu od – 30° do +55° C.

- Potrebe naših kupaca se menjaju, a OMV upravo raznovrsnom ponudom na našim stanicama prati nove trendove u mobilnosti. U planu je da kroz partnersku saradnju omogućimo da auto-putevi u Srbiji dobiju još više punjačkih mesta za električna vozila, što će olakšati putovanje domaćim vlasnicima, dok će vozači električnih automobila u tranzitu kroz Srbiju takođe imati gde da dopune svoje vozilo – naveo je Decebal Sorin Tudor, generalni direktor u OMV Srbija.

Sa većim brojem punjača, raste i potreba za informacijom o njihovoj lokaciji i dostupnosti. Za tu namenu razvijena su odgovarajuća digitalna rešenja; u ovom slučaju korisnicima je  na raspolaganju digitalna platforma i aplikacija charge&GO koja olakšava korišćenje mesta za punjenje električnih vozila.

 

Elektropunjač na benzinskoj stanici Lapovo Sever
Elektropunjač na benzinskoj stanici Lapovo Sever

Pretraga motornih ulja