Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Sa OMV MaxxMotion Super 100plus OMV potvrdio lidersku poziciju na srpskom tržištu

  • Visok stepen prihvaćenosti potrošača nedavno uvedenog OMV MaxxMotion Super 100plus
  • Sa nepobedivim kvalitetom MaxxMotion goriva i visokim stepenom prihvaćenosti potrošača OMV Srbija dodatno konsoliduje lidersku poziciju na srpskom tržištu aditiviranih goriva
  • OMV Srbija je jedina mreža na srpskom tržištu koja nudi SVA tri premijum MaxxMotion goriva na SVIM svojim benzinskim stanicama

Sa završetkom letnje sezone putovanja najupečatljiviji utisak sa stanica OMV Srbija je da su potrošači pokazali nedvosmisleno poverenje u premijum goriva OMV MaxxMotion. Ovo se posebno odnosi na jedinstveni i nedavno uvedeni OMV MaxxMotion Super 100plus. Još od trenutka uvođenja prvog aditiviranog goriva na tržište Srbije, pa sve do danas, kada je svojim potrošačima ponudila gorivo nepobedivog nivoa kvaliteta  OMV Srbija je neprekidno potvrđivala lidersku poziciju. Ona se pre svega ogledala po pitanju ponude kvaliteta goriva, tako i u prednjačenju u uvođenju inovacija na tržište maloprodaje naftnih derivata. Sva premijum goriva iz ponude OMV Srbija (OMV MaxxMotion Diesel, OMV MaxxMotion Super 95 i OMV MaxxMotion Super 100plus) dostupna su širom celokupne mreže OMV benzinskih stanica u Srbiji.
 
Sa OMV MaxxMotion Super 100plus i sa nepobedivim kvalitetom nove formulacije ovog goriva od 100 oktana, OMV je potrošačima u Srbiji ponudio veću efikasnost, optimalnu funkcionalnost i unapređene performanse za njihova vozila. Inovativni aditivi koji se nalaze u ovom gorivu sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celom sistemu za gorivo. Ovaj benzin prvoklasnog kvaliteta igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnosti naročito kod savremenih vozila i motora. Pored potrošača koji su OMV-u poklonili svoje poverenje, sve ove činjenice bile su dovoljne i za nastavak saradnje sa renomiranim proizvođačem automobila Audijem kao i sa poznatim vozačem i trostrukim svetskim šampionom u auto sportu Milošem Pavlovićem koji su zajedno preporučili OMV MaxxMotion Super 100plus kao gorivo maksimalne snage i zaštite.  
 
"Delimo neskriveno oduševljenje naših potrošača prednostima ovog goriva. Nakon što smo prošle zime ponudili naš najbolji dizel OMV MaxxMotion vrednosti -38oC CFPP, došlo je vreme da potvrdimo liderstvo po pitanju kvaliteta goriva, nudeći naš najbolji benzin od 100 oktana OMV MaxxMotion Super 100plus. Veoma smo zadovoljni prihvaćenošću koje gorivo Super 100plus ima kod naših kupaca od trenutka kada smo ga predstavili", rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor i nastavio:   
 
"Ono je zaista jedinstveno na tržištu jer se njime zadovoljavaju potrebe najsavremenijih zahteva tehnologije u izradi auto motora i u skladu je sa najvišim standardima koje su definisala vodeća svetska udruženja automobilske industrije." 
 
"OMV MaxxMotion Super 100plus obezbedio je POZITIVNE prednosti našim kupcima i bili smo zadovoljni visokim stepenom prihvatljivosti koje su izrazili poslednjih meseci! OMV MaxxMotion Super 100plus je proizveden kao optimizovana formulacija našeg prvoklasnog benzina od 100 oktana, a na osnovu odlične prodaje od prvog trenutka kada smo ga uveli na srpsko tržište, sa ponosom smo shvatili da naši kupci to nisu prepoznali kao marketinški trik ili jednostavan dodatak starom imenu, već su postali svesni POZITIVNIH vrednosti po njihove automobile!", zaključio je Tudor.  
 
Ispunjavanjem ocena vrhunskog kvaliteta automobilske industrije OMV je istakao vodeću ulogu na polju istraživanja tehnologije goriva i njenog razvoja. Sve prednosti koje sa sobom nosi OMV MaxxMotion Super 100plus postižu se i mogu se osetiti već sa prvim sipanjem u rezervoar.
 
* OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše zahteve (kategorije 5) koje je donela Svetska povelja o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter. Efikasnost sagorevanja je poboljšana zbog visokog cetanskog ili oktanskog broja i efekta čišćenja goriva. Prednosti zavise od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde (kada je reč o benzinu EN 228 i u slučaju dizela EN590).

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.
OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 23 milijardi evra i oko 24.100 zaposlenih u 2015. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U „ Upstream“ poslovnom segmentu  OMV se fokusira na tri ključna regiona – Centralna i istočna Evropa (Rumunija i Austrija), Severno more, kao i Bliski istok i Afrika – i odabrane oblasti razvoja. Dnevna proizvodnja u 2015. je iznosila približno 303.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2015. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2015. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 110 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications
Press: Srdjan Crnogorac Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja